Tekstilciye işkenceli infaz

Güncelleme Tarihi:

Tekstilciye işkenceli infaz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 1999 00:00

Haberin Devamı

Özgiray Çorapları'nın sahibi Ali Özgiray, sahibi olduğu 5 katlı apartmanın bodrum katındaki otoparkta kimliği belirsiz kişi veya kişilerce işkence edilerek öldürülmüş halde bulundu. Polis, Özgiray'ın boynuna ip geçirilerek olaya intihar süsü verildiğini, yanında da ‘‘Beni affedin, iflas ettim’’ yazılı bir not bırakıldığını açıkladı. Sürekli kilitli tutulan otoparkta ölü bulunan Özgiray'ın binada oturan ve kendisini tanıyan bir kişi tarafından öldürülmüş olabileceğini belirten Cinayet Masası dedektifleri, şüpheli gördükleri iki kiracısını gözaltına aldılar.

Bayrampaşa ve Laleli'de çorap atölyeleri ve satış mağazası bulunan 41 yaşındaki Ali Özgiray, önceki gün saat 16.00 sıralarından Bağcılar, Yüzyıl Mahallesi, Atatürk Caddesi, 6 Sokak, numara 1/3'teki evinden işyerine gitmek üzere ayrıldı. Gece eve gelmeyen 2 çocuk babası Özgiray'ı aramaya başlayan kardeşi Muharrem Özgiray, otoparka indiğinde ağabeyinin kanlar içerisindeki cesedi ile karşılaştı.

Muharrem Özgiray'ın ihbarı üzerine saat 18.00 sıralarında olay yerine giden polis ekipleri, kan gölüne dönen otoparkta Özgiray'ı sağ bileği ve boynu bıçakla kesilmiş şekilde buldu. Özgiray'ın boynunda, bir ucu park halindeki otomobilin tekerine sıkışmış ip buldu. Aramada ayrıca, olayda kullanılan bıçak ve intihar izlenimi yaratacak not bulundu.

Özgiray'ın cinayete kurban gittiğini söyleyen yakınları, ‘‘İşleri yolundaydı. İçkisi, kumarı yoktu. İntihar edecek yapıda değil. Otoparktaki ayak izleri, olay sırasında içeride başkalarının olduğunun bir işareti’’ diye konuştu. Polis yetkilileri de olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğünü bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!