Teksas Adliyesi

Güncelleme Tarihi:

Teksas Adliyesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2012 00:00

Türkiye’nin en büyük adliyesi İstanbul Adalet Sarayı’nda yine silahlar konuştu. Cinayet davasının taraflarının adliye koridorlarında kemerle başlattığı kavga, avluda silahlı ve bıçaklı çatışmaya döndü.

Haberin Devamı

İSTANBUL Hasköy’de oturan Ömer Koçoğlu, 20 Temmuz 2011’de bir minibüsten açılan ateş sonucu hayatını kaybetti. Polis 200 güvenlik kamerasının kayıtlarını inceleyerek Volkan Çağlayan ve azmettirici olduğu iddia edilen Mahmut Tütüncü’ye ulaştı. İddiaya göre cinayeti işleyenler Hasköy’de bazı mekanlardan haraç alıyor, Koçoğlu da buna karşı geliyordu. Savcılık Çağlayan ve Tütüncü için ağırlaştırılmış ömür boyu, yardım eden 4 kişi için de 20’şer yıl hapis cezası istedi.  Çağlayan’daki İstanbul 19’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davanın dün görülecek duruşması öncesi hem sanık yakınları, hem de Koçoğlu’nun yakınları mahkeme salonu önünde toplandı. 2 taraf arasındaki sözlü atışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Birbirlerine kemer tokalarıyla saldıran taraflar adliyeden dışarı çıkarıldı. Ancak dışarıda her 2 gruptan da silahlı kişiler vardı.

Haberin Devamı

ÇAĞLAYAN ADLİYESİ ÖNÜNDE SİLAHLI ÇATIŞMA - WEB TV

Bıçak ve kurşunla yaralandılar

Kavga adliye avlusunda tekrar başlayınca, Murat Fırat C. adlı kişi tabancasını çekerek rastgele ateş açtı. Daha sonra karşı taraftan da tabanca çekildi. Silahlı ve bıçaklı kavgada Tahsin Pınar (31) göğsünden ağır yaralandı. Çıkan arbedede Mustafa Kılınç silahla, Mehmet Özenç de bıçakla bacaklarından hafif şekilde yaralandı. Pınar, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, diğer yaralılar ise Florance Nightingale Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis kavgayla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı.

7 ay önce bıçaklı kavga yaşanmasıyla güvenlik açığı konusuyla gündeme gelen Çağlayan Adliyesi, polis, özel güvenlik ekipleri ve x-ray cihazlarıyla korunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!