Tekirova'da yaz şenlikleri iptal

Güncelleme Tarihi:

Tekirovada yaz şenlikleri iptal
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2013 19:00

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel’in teşkilatlara gönderdiği ve partili belediyelerin Mısır’daki olaylar nedeniyle konser ve eğlence programlarını iptal etmelerini istediği yazısı üzerine Kemer’e bağlı Tekirova Beldesi’nde de ’Yaz Şenlikleri’ iptal edildi.

Haberin Devamı

AK Partili Tekirova Beldesi ve Tekirova Otelciler Birliği (TEKOB) tarafından haziran ile eylül ayları arasında düzenlenerek devam eden ’Yaz Şenlikleri’nin yayımlanan yazı gereği iptal edildiğini belirten Belediye Başkanı Yusuf Üras, beldede tatil yapan turistler için bir değişiklik olmadığını ve otellerdeki uygulamaların devam ettiğini söyledi. Partisinin almış olduğu kararı uygulayacaklarını belirten Başkan Üras, belde sakinlerinin de bu konuda duyarlılık göstereceğine inandığını vurguladı.

İLK İPTAL KASTAMONU’DAN GELMİŞTİ


Yazının ardından ilk iptal Kastamonu’da yaşanmıştı. İhsangazi Belediye Başkanlığı Facebook sayfasında 7-8 Eylül tarihlerinde ilçede düzenleneceği açıklanan Sepetçioğlu ve Siyez Bulguru Festivali’nin iptal edildiğini duyurmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!