Tekin: Başbakan'ın doktora gitmesi lazım

Güncelleme Tarihi:

Tekin: Başbakanın doktora gitmesi lazım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2011 11:31

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CNN Türk’teki haber toplantısına katılarak gündeme ilişkin konuşarla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Tekin’in açıklamaları:

Haberin Devamı

BAŞBAKAN’IN PROTESTO EDİLMESİ

Başbakan neden bu noktada protestolara maruz kalıyor. Siyasetçi hoşgörülü olmalı. Bu protestoyu Galatasaraylı yöneticiler yapsa anlarım. ‘’Daha anlaşmayı imzalamadık’’ gibi tehditvari konuşmaları doğru değil. Başbakan tehditle işi götürmeye çalışıyor.

 

GÜNAY’A ‘KAMERA KAZASI’ CEVABI


Kültür Bakanı bizim geleneklerimizde düşene vurulmaz denir. Acır durumda, acıyorum. Kültür Bakanı’nın hangi siyasi partileri dolaştığını biliyoruz. En çarpıcı cevabı Arınç verdi. Kamerayla geldi, kamerayla gitti. Çok çirkin. Senin nerden geldiğin belli değil. Kılıçdaroğlu CHP’nin içindeydi. Nerden geldiği belli. Kültür Bakanısın bi de.

 

Haberin Devamı

UCUBE HEYKEL TARTIŞMASI


Başbakan’ın ivedilikle doktora gitmesi lazım. Ayıp bu üsluplar. Karslı’nın çok mu umurunda heykelin orda olup olmaması. Ayıptır ya. 1,5 milyarlık yatırımla Kars’ın altyapısı yapılacaksa…

 

YAVUZ OĞHAN: Kürt diyemeyen, Alevi diyemeyen bir parti bu guruplardan nasıl oy alacak? Ekonomide vaat var, altyapıda çalışma yok?

8 yıldır bu iktidar sorunu nereye getirdi. Kılıçdaroğlu, ‘’Ben aile sigortası ile bu ülkede her vatandaşımızı maaşa bağlayacağım’’ dedi. ‘’Nerden bulacaksınız’’ diye yandaşları bağırmaya başladı. Bu yardımları yapan 17 farklı kurum var. 17 farklı kurum 17,5 trilyon para harcıyor. 17,5 trilyon paranın yarısı vatandaşın, yüzde 50’si de yandaş medyanın cebine giriyor. Bizim 2,5 milyon haneye bu parayı vermemiz için bize sadece 5 milyar lira lazım. 5 milyarı nasıl bulacağız? Bu paralar çarçur edilen paralar. Çarçur edilen parayı çarçur etmeyelim, direkt vatandaşın cebine koyalım diyoruz. Kaynak bu işte. 2,5 milyon yurttaşımız rahatlıkla 600 TL’yi alacaktır. Yoksul insanların kaderi kaymakamın iki dudağının arasında olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!