TEİAŞ 82 daimi işçi alımı yapacak! TEİAŞ iş başvurusu şartları nelerdir?

Güncelleme Tarihi:

TEİAŞ 82 daimi işçi alımı yapacak TEİAŞ iş başvurusu şartları nelerdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 15:56

TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.) Kamu personeli alımı kapsamında daimi işçi alımı yapacağını duyurdu. Çeşitli illerde çalıştırılmak üzere alınacak olan personeller Elektrik Teknikeri olarak görevlendirilecektir. Peki, TEİAŞ kaç daimi işçi alacak? TEİAŞ iş başvurusunun şartları nelerdir? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

TEİAŞ DAİMİ İŞÇİ ALIMI YAPACAK!

TEİAŞ tarafından bugün yayınlanan ilan metnine göre, TEİAŞ’ın bir çok merkezinde görevlendirilmek üzere toplam 82 daimi işçi alımı yapılacak. TEİAŞ tarafından yayınlanan ilan metnine göre 6 ilde alınacak olan 82 daimi işçi, Elektrik Teknikeri statüsünde işe alınacak. Buna göre TEİAŞ İstanbul birinci Bölge Müdürlüğüne 16, İzmir üçüncü Bölge Müdürlüğüne 16, Samsun onuncu Bölge Müdürlüğüne 16, Erzurum on beşinci Bölge Müdürlüğüne 16, Adana On sekizinci Bölge Müdürlüğüne 16 ve Ankara Canlı Bakım İşletme Müdürlüğüne 2 olmak üzere toplam 82 sürekli işçi alımı yapacak.

İş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar 28 Mart 2016 tarihinde İŞKUR’da yayınlanacak olan ilandan detaylara ulaşabilecek.

TEİAŞ tarafından yayınlanan ilan metni şu şekildedir;

Haberin Devamı

“Şirketimizin taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 09.08.2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre 82 Elektrik Teknikeri (Meslek Yüksekokullarının Elektrik; Elektrik Enerjisi Üretim, İletim, Dağıtım bölümü mezunu) alınacaktır.

İşe alınacak elemanların çalıştırılacağı işyeri, ili ve sayısı aşağıda belirtilmiş olup iş gücü talebine başvurmak isteyenlerin Türkiye İş Kurumu’nun web sayfasında 28.03.2016 tarihinde yayımlanacak ilanları takip etmesi gerekmektedir.”

Alınacak olan personellerin çalıştırılacağı bölgeler ve personel sayıları şu şekildedir;

Canlı Bakım İşletme Müdürlüğü (Ankara) – 2 personel

1.Bölge Müdürlüğü-İSTANBUL (İstanbul) – 16 personel

3.Bölge Müdürlüğü-İZMİR (İzmir ) – 16 personel

10.Bölge Müdürlüğü-SAMSUN (Samsun) – 16 personel

15.Bölge Müdürlüğü-ERZURUM (Erzurum) – 16 personel

18.Bölge Müdürlüğü-ADANA (Adana) – 16 personel

BAKMADAN GEÇME!