Tehditle olmadı silaha sarıldı

Güncelleme Tarihi:

Tehditle olmadı silaha sarıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2007 00:00

Barışma teklifine "Hayır" cevabı alan eski nişanlı, genç kızı başından vurup sokak ortasında intihar etti. Genç kız yaşam savaşı veriyor.

ÜSKÜDAR’da, temmuz ayında nişanlanan garson Hacı Alacahan (20) ile bir giyim mağazasında tezgáhtarlık yapan Deniz Avcı (19), 2 ay önce anlaşamayarak ayrıldı. İddiaya göre ayrılığı hazmedemeyen Alacahan, genç kızı kendisine dönmesi için tehdit etmeye başladı. Deniz Avcı’nın ailesini, "Kızınızı da kendimi de öldürürüm" diye tehdit eden Hacı Alacahan, önceki akşam işten çıkan Deniz Avcı’nın yolunu kesti. Nişanlısına "Barışalım, eskisi gibi olalım" diyen Alacahan, "Hayır" yanıtı üzerine çılgına döndü. Kurusıkıdan bozma tabancasıyla eski nişanlısını başından vuran Hacı Alacahan, daha sonra bir kurşun da kendi başına sıktı. Hacı Alacahan, olay yerinde ölürken, Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırılan Deniz Avcı hayati tehlikeyi atlatamadı.

Baba: Ciddiye almadık

Baba Ramazan Avcı, Alacahan’ın sessiz, sakin bir çocuk olduğunu ve yaptıklarına akıl erdiremediklerini belirterek şunları söyledi: "Acele etmeyin dememize rağmen temmuz ayında apar topar nişan yaptılar. Kızım daha sonra nişandan vazgeçti. Birkaç kez arayıp, kızınızı da kendimi de öldürürüm diye tehdit etmişti ama ciddiye almamıştık."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!