Tecavüzle suçlandı, serbest kaldı

Güncelleme Tarihi:

Tecavüzle suçlandı, serbest kaldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2009 19:09

BURSA'da, tartıştığı eşine sinirlenip evden kaçan 21 yaşındaki R.B. adlı kadına tecavüz ettikten sonra, çağırdığı akrabasıyla da ilişkiye girmeye zorladığı iddia edilen 26 yaşındaki İ.S., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Sorgusunun ardından mahkemeye çıkartılan İ.S., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Merkez Yıldırım İlçesin'de geçen ay meydana gelen olayda, 2 yıl önce evlendiği eşiyle tartışan R.B., sinirlenip evden ayrıldı. İddiaya göre, Setbaşı Caddesi üzerinde dolaşan R.B., karnı acıkınca tost almak için İ.S.'ye ait büfeye gitti. Kadının ağladığını gören büfe sahibi, kalacak yeri olmayan R.B.'yi evine götürdü. Burada genç kadınla zorla ilişkiye girdiği öne sürülen İ.S., daha sonra amcasının oğlu A.S.'yi de eve çağırdı. İddiaya göre A.S. de R.B. ile zorla ilişkiye girdi. Daha sonra sokak kapısının açık olduğunu gören R.B. evden kaçıp polise gidip şikayetçi oldu.

Polis, bir aydır aranan İ.S.'yi önceki gün bir akrabasının evinde saklanırken yakaladı. Polise verdiği ifadede R.B. ile tost karşılığında kendi isteğiyle ilişkiye girdiğini söyleyen İ.S., bugün sevkedildiği Adliye'de ‘tecavüz’ suçlamasıyla çıkartıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!