Tecavüze uğradığını polisten öğrendi

Güncelleme Tarihi:

Tecavüze uğradığını polisten öğrendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2012 08:33

İstanbul Beyoğlu'nda üniversiteli kızın eğlencesi hiç ummadığı şekilde bitti.

Haberin Devamı

Habertürk'ün haberine göre, İstanbul Beyoğlu’nda, üniversite öğrencisi G.Y. ve arkadaşları, Büyükparmakkapı Sokak’taki bir eğlence kulübüne gitti. Sabah saat 04.00’e kadar kulüpte eğlenen arkadaş grubu bardan ayrıldı. G.Y., arkadaşları ile çıkmak yerine kulüpte eğlenmeye devam etti. Aşırı derecede içkili olan genç kızın yanına barda çalışan B.G. gitti.   

B.G., sızmak üzere olan genç kızı aynı binada bulunan internet kafenin tuvaletine soktu. Tuvaletten sonra genç kızı tekrar bara götürdü. Genç kız bir süre sonra bardan çıktı ve evine gitti. Cep telefonunun yanında olmadığını fark edince telefonunu aradı ve cevap veren kişinin polis olduğunu öğrenince tekrar bara gitti.

Perişan durumda olan genç kızın cinsel saldırıya maruz kaldığını düşünen polisler, G.Y.’yi karakola götürdü. G.Y., aşırı derecede içkili olduğunu, hiçbir şey hatırlamadığını fakat üzerinde sperm lekeleri olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Genç kız adli tabiplikte muayene edildi. Polis bar çalışanı B.G.’nin de aralarında bulunduğu 2 kişiyi gözaltına aldı ve haklarında “tecavüz” suçundan yasal işlem yapıldı. Polis genç kızın eğlendiği bardaki güvenlik kameraları kayıtlarına el koydu. Soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!