Tecavüze uğradığını iddia eden kız çatıya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Tecavüze uğradığını iddia eden kız çatıya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2009 17:42

KAHRAMANMARAŞ’ın Elbistan İlçesi’nde yaşayan 16 yaşındaki M.Y., F.Y. adlı bir kişinin kendisine tecavüz ettiğini, savcılığa şikayet etmesine rağmen tehditlerini sürdürdüğünü ileri sürerek 6 katlı bir binaya çıkıp intihar girişiminde bulundu.

Güneşli Mahallesi Asker sokaktaki 6 katlı bir apartmanın çatısına çıkan M.Y. adlı genç kız ölmek istediğini haykırdı. Kızın sesini duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine Elbistan Belediye Başkanı AKP’li Durmuş Küçük, kızın babası Ahmet Y. de geldi. Genç kız, kendisini izleyen kalabalığa, “F.Y. bana tecavüz etti. Savcılığa gittim şikayette bulundum. Henüz bir sonuca varmadı. F.Y. de silah zoruyla tehdit edip şikayetimi geri almamı istiyor. Adalet yerini bulmadı. O tutuklana kadar bana rahat yok” diyerek gözyaşı döktü.

Genç kız, şikayetiyle ilgilenen Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerine gelmesini istedi. İkna çabalarına olumsuz yanıt veren M.Y.’nin yanına çıkan Belediye Başkanı Küçük, genç kızla yaklaşık 35 dakika konuşarak inmesini sağladı. 2,5 saat çatıda kalan M.Y. Elbistan Devlet Hastanesi’ne götürülürken, tecavüz iddiasıyla ilgili inceleme sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!