Tecavüze gerek yok yakışıklıyım

Güncelleme Tarihi:

Tecavüze gerek yok yakışıklıyım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2009 00:00

Marmaris’te geçen yıl İngiliz turistler 17 yaşındaki N.A., 23 yaşındaki V.A.N., C.A.R. ile 19 yaşındaki Finlandiyalı P.L.’ye tecavüz ettiği ileri sürülen Hamza Keskin dün çıktığı duruşmada, turistlerin sigorta şirketlerinden para almak ve bedava tatil yapmak için bu iddiaları ortaya attığını iddia etti.

İngiltere’de yayımlanan “Take A Break” adlı kadın dergisinde 10 Eylül’de hakkında çıkan haberlerin de asılsız olduğunu savunan Hamza Keskin ifadesinde şunları söyledi:

O üç kadını hiç görmedim

“Marmaris’te, 8 yıl önce, İngiliz Sally Gormley ile tanışıp, birlikte olduk. Kendisinden 4 ve 7 yaşında iki çocuğum var. Sevgilim, ülkesinde Take A Break isimli dergiye verdiği röportajda sekiz yıl önce çekilen bir fotoğrafımı vermiş. Kendisiyle birlikte üç kadına tecavüz ettiğimi söylemiş. Dergide adı geçen üç kadını hayatımda hiç görmedim. Marmaris gibi bir yerde kimseye tecavüz etmeme gerek yok. Yakışıklıyım, çapkınlık da yaparım.” Keskin hakkında 7 ila 12 yıl arasında hapis istemiyle açılan üç ayrı dava tek bir dosyada bileştirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!