Tecavüz şakası cinayetle bitti

Güncelleme Tarihi:

Tecavüz şakası cinayetle bitti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2012 00:00

Belek’te yol kenarında çıplak cesedi bulunan evli ve 2 çocuk babası Faruk Ç.’nin içkiliyken yaptığı tecavüz şakasının kurbanı olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ANTALYA’nın Serik ilçesine bağlı Belek’te önceki sabah yol kenarında çıplak erkek cesedi görenler, jandarmaya haber verdi. Cesedin, çatı ustası, evli ve iki çocuk babası Faruk Ç.’ye (37) ait olduğunu belirledi. Faruk Ç.’nin boğazının kesildiği ve vücudunda bıçak darbeleri bulunduğu anlaşıldı. Cinayetin ardından, Kaş’ta devriye gezen polis ekibi, üzerinde kan izleri bulunan hasarlı otomobili fark etti. Otomobilin Serik’te öldürülen Faruk Ç.’nin kiraladığı araç olduğu tespit edildi. Çevrede gizlenerek beklemeye başlayan polis, bir süre sonra aracın yanına gelen iki kişiyi durdurdu ve gözaltına aldı. Selami T. (50) ile Adnan K. (35) adlı şüpheliler, ifadelerinde öldürülen Faruk Ç. ile beraber çalıştıklarını söyledi.

Cinayet gecesini anlattı

Karakılıç, Faruk Ç. ile Belek’te çalıştıkları bir villada iş bitiminde birlikte içki içtiklerini belirterek, şöyle dedi: “Önceki gece F., S. ve ben çok içtik. Konu geçen hafta gene çok içtiğimiz bir geceye geldi. F. bana, ‘O gece çok güzeldi, tadı damağımda kaldı’ gibi laflar edince, ‘Ne oldu ki’ dedim. Gülerek, ‘Başına gelenleri hatırlamıyorsan ben ne yapayım’ dedi. Tecavüz ettiği şakası yapınca tartıştık. F.'yi S. ile beraber çırılçıplak bıraktık ve dövmeye başladık. Kaçmaya başladı. Bıçakla kovaladım, sonra da boğazını kestim.” Daha sonra cesedini yol ortasında bıraktıkları Faruk Ç.’nin otomobiliyle Kaş’a geldiklerini anlatan iki şüpheli, Serik’ten gelen jandarma ekiplerine teslim edildi.

Haberin Devamı

KAŞ’TA YAKALANDILAR

Cinayetin ardından Kaş’a kaçan Adnan K. ile Selami T. devriye gezen polisin dikkati sayesinde yakalandı. Kapı kolları ve bagaj kapağında kan izleri bulunan otomobilden şüphelenen polis cinayeti kısa sürede çözdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!