Tecavüz etti, fuhuş yaptırdı, kardeşini öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Tecavüz etti, fuhuş yaptırdı, kardeşini öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2007 13:25

Adana'da tecavüz edip, para karşılığı erkeklere pazarladığı hemşerisi 39 yaşındaki A.Z.P.'nin kardeşi 25 yaşındaki Abdullah Boybay'ı tüfekle öldürdüğü iddia edilen inşaat bekçisine ömür boyu hapis cezası açıldı

Haberin Devamı

Hurdacılık yapan 42 yaşındaki Ömer P., eşi A.Z.P. ve yaşları 2- 13 arasında değişen 4 çocuğuyla birlikte 5 ay önce Adıyaman'dan Adana'ya geldi. Kalacak yerleri olmayan aile, bir şirkette inşaat bekçiliği yapan akrabaları Mehmet Kılınç'ın Yeşiloba Mahallesi'ndeki evine yerleşti. İddiaya göre, Kılınç, Ömer P.'nin hurda toplamaya gitmesinden yararlanarak A.Z.P.'ye tecavüz etti, bir süre sonra da para karşılığında erkeklere pazarlayıp, ona fuhuş yaptırmaya başladı. 30 Mayıs gecesi odanın kapısını çalıp, A.Z.P.'yi “Yatağıma gel. Seni istiyorum” diye çağıran Kılınç, konuşmaları duyup uyanan A.Z.P.'nin misafirliğe gelen kardeşi Abdullah Boybay ile tartıştı. Kılınç, çıkan kavgada Boybay'ı tüfekle ateş ederek öldürdü.

Tutuklanan Kılınç hakkında, Adana 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde ‘Adam öldürmek’ suçundan ömür boyu hapis, ‘fuhuş yaptırmak’ suçundan 8 yıl, ‘tehdit’ suçundan ise 5 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Önümüzdeki günlerde yargılanacak olan Kılınç, poliste ve nöbetçi mahkemedeki suçlamaları kabul etmeyerek, “İnşaat sahibi A.Z.P.'nin ailesini evden çıkartmak istedi. Kendilerini uyardım. Üzerime saldırdılar. Kazayla tüfek ateş aldı” diyerek kendini savundu.

Haberin Devamı

Öldürülen Boybay'ın ablası A.Z.P. ise poliste verdiği ifadesinde, Kılınç'ın tüfekle kendisini tehdit ettiğini, tecavüz edip daha sonra da başka erkeklere pazarladığını iddia ederek, “Olay günü gece yarısı kapıyı çaldı. Elinde tüfekle, ‘Yatağıma gel’ dedi. Gelmeyeceğimi söyledim. Bu sırada kardeşim ile eşim uyandı. Tüfekle kardeşime 2 el ateş edip kaçtı. Peşinden koşup yakaladık” dedi.

Tecavüz etti, fuhuş yaptırdı, kardeşini öldürdü

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!