Taziye tepkisi: Fezlekeleri çürütmeyin

Güncelleme Tarihi:

Taziye tepkisi: Fezlekeleri çürütmeyin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 22:21

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bir milletvekilinin canlı bomba için taziyeye gitmesinin ardından HDP’liler hakkında, “Terör örgütünün her eyleminde ön safta yer alan milletvekili, milletvekili değil teröristin ta kendisidir. Parlamentoya girdiğinizden bu yana hiç rahat durdunuz mu? Meclisimize gönderilen fezlekeler, karşılığını bulmalıdır” çağrısı yaptı. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda muhtarlara konuşan Erdoğan, özetle şu mesajları verdi:

Haberin Devamı

BU ALÇAKLIĞA SAHİP ÇIKIYOR

“BİRİLERİ ne yapıyor? Gidiyor Ankara’daki alçak eylemle 28 kişinin kanına giren teröristin sözüm ona taziyesinde boy gösteriyor. Bir başkası Meclis’te bu alçaklığa sahip çıkıp, devleti suçlamayı sürdürüyor. Dünyanın hiçbir yerinde sivilleri hedef alan intihar bombacılarına sahip çıkan siyasetçi, siyasi parti, milletvekili göremezsiniz. Bu kişiler geçmişte ‘Bize demokratik bir süreç imkânı, parlamentoya girme imkânı vermiyorlar’ diyorlardı. 

BEDELİNİ ÖDEMELİLER

Girdiniz, parlamentoya girdiğinizden bu yana hiç rahat durdunuz mu? 80 milletvekili aldığınız anda bile yine terör çığırtkanlığı yapıyordunuz. Artık bu işlerin bir düzene girmesi gerekiyor.  Arabasıyla terör örgütüne silah taşıyan, örgütün sığınaklarında teröristlere canlı kalkanlık yapan, evini teröristlere tahsis eden, terör örgütünün her eyleminde ön safta yer alan milletvekili, milletvekili değil teröristin ta kendisidir. Meclis’in önümüzdeki günlerde bu konuda milletin hissiyatını karşılayacak tedbirleri alacağına inanıyorum. Meclisimize gönderilen bu fezlekeler, Meclis’te karşılığını bulmalıdır. Bu fezlekelere karşı tüm milletvekilleri bence sağduyulu davranıp gereğini yapmalıdır. Kimse bu insanlar, bedelini ödemelidir, gereği yapılmalıdır. Bu fezlekeler parlamentonun raflarında çürümemelidir. Parlamentoda bunlar tozlanmamalıdır, gereği yapılmalı.”

Haberin Devamı

NE YAZIK Kİ RUSYA BİZİ ANLAMADI

‘Ben PKK ile hareket ediyorum’ diyen bir örgüte ‘hayır ilgin yok’ demek, bizimle ve tüm dünyanın aklıyla alay etmektir. Aynı şekilde Esed rejimiyle bir olup muhalifleri ve sivilleri insafsızca bombalayan Rusya’ya DAİŞ’le, terör örgütleriyle mücadele ediyor demek komedinin ta kendisidir. Şu anda PYD/YPG’nin ofisini Moskova’nın göbeğinde Rusya açtırdı, hadi bakalım ey Rusya sen şimdi bunu neyle izah edeceksin? Yarım milyon insanı öldüren bir rejimle hayatta kalma mücadelesi veren insanları aynı kefeye koymak için herhalde vicdansız olmak gerekir. Aramızdaki ticaret hacmi 35 milyar dolara ulaşmıştı, hedefimiz 100 milyar dolardı. Herkes yaptırım uygularken biz uymadık. Ama ne yazık ki Rusya bizi anlamadı. Rusya iki tane pilota, Türkiye gibi bir dostunu ne yazık ki kaybederek böyle bir hamleye girdi. ”                     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!