Tayyip Erdoğan cezasını yine erteletecek

Güncelleme Tarihi:

Tayyip Erdoğan cezasını yine erteletecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir eski Belediye Başkanı Tayyip Erdoğan, bayramın ilk gününü yeni Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna ile birlikte Darülaceze'de geçirdi.

Darülaceze'nin Kadıköy Kayışdağı'nda inşa edilen yeni binasını ziyaret eden Erdoğan ve Gürtuna, yaşlı ve kimsesizlerin bayramlarını kutlayıp, armağanlar dağıttı.

Erdoğan ve Gürtuna, Darülaceze'nin yeni binasının bahçesinde yer alan cami, kilise ve sinagogu da gezdi. Erdoğan, yeni Darülaceze binasının yapımını başlatan eski Belediye Başkanı Nurettin Sözen'e teşekkür etti.

Şubat ayının ilk günlerinde cezaevine girmesi gereken Erdoğan, habercilerin ‘Cezanızı erteletmeyi düşünüyor musunuz?’ sorusu üzerine ‘‘O gün gelsin, düşünürüz. Erteleme istemeyi düşünüyorum’’ cevabını verdi.

ÖBÜR BAYRAM CEZAEVİNDE

Erdoğan, ‘Öbür bayram nerede olacaksınız?’ sorusunu da ‘‘Öbür bayram büyük ihtimalle cezaevinde olacağım. Eğer öbür bayramda bir arada olursak, yine burada, Darülaceze'de oluruz' diye cevapladı.

Erdoğan, hapiste geçireceği sürenin yaşantısında, müzikteki ‘es' kadar kısa bir süreyi kapsayacağını söyledi. Başkan Gürtuna Okmeydanı'ndaki tarihi Darülaceze'deki ziyaretinde, yaşlı ve kimsesizlere birer kırmızı karanfil ile hediye paketi armağan etti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!