Tayyip dört eğilimi birleştirecek

Güncelleme Tarihi:

Tayyip dört eğilimi birleştirecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2001 16:10

Erdoğan, ''4 eğilimi birleştirmeye çalışıyorsunuz. Özal ruhu yeniden mi canlanacak?'' sorusuna, ''Haşa... Ruh canlanır mı? Ancak dört eğilim konusunda bir kanaat oluşmuştur” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Erdoğan, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ile görüştü. Keçiören Belediyesi'nde biraraya gelen Erdoğan ve Altınok daha sonra bir lokantada birlikte yemek yediler.

Erdoğan, Altınok'la görüşmesinin ardından soruları yanıtlarken, bir gazetecinin, ''4 eğilimi birleştirmeye çalışıyorsunuz. Özal ruhu yeniden mi canlanacak?'' sorusuna, şu yanıtı verdi:

''Haşa... Ruh canlanır mı? Ancak dört eğilim konusunda bir kanaat oluşmuştur. Şu anda Türkiye'de söyleyecek sözü olan, ülkemizin yeniden yapılandırılmasına gerek siyasette gerek idarede ihtiyaç duyan insanlar, bu hareketin hamurunun yoğrulmasında bulunacaktır. Çalışmalarımız temkinli bir şekilde devam ediyor. Bu çalışmalar neticesinde tüzük ve program ortaya çıkacaktır.''

Haberin Devamı

Yeni oluşumun hitap edeceği kitlenin sorulması üzerine de Erdoğan,''yüzde kaçlık diye bir oran yok, Türkiye'ye hitap edecek'' dedi.

Erdoğan, yeni partinin ne zaman kurulacağı sorusuna da ''Biz size haber veririz'' dedi.

Erdoğan, bir başka soruyu yanıtlarken de Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek'e kapılarının açık olduğunu belirtti.

Turgut Altınok da yeni oluşumda yeralacağını açıkladı.

Keçiören'de iki dönemdir belediye başkanlığı yapan Turgut Altınok,ilk dönem MHP'den ikinci dönemde de kapatılan FP'den belediye başkanı seçilmişti.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!