Tatlı Küçük Yalancılar bu akşam Star Tv'de! 7.bölümde büyük sürpriz ne?

Güncelleme Tarihi:

Tatlı Küçük Yalancılar bu akşam Star Tvde 7.bölümde büyük sürpriz ne
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2015 13:29

Tatlı Küçük Yalancılar'da bu hafta neler olacak? Ekranların sevilen dizisi bu akşam yepyeni bir bölümle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu akşam saat 20.00'da Star tv'de kaçırmayın!!

Haberin Devamı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınlanan Pretty Little Liars dizisinin bir uyarlaması olan, Elif Usman Ergüden'ın senaryosunu yazdığı, Cem Karcı'nın yönetmenliğini yaptığı Tatlı Küçük Yalancılar sırlarla dolu heyecan yüklü bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bu akşam 20.00'da Star Tv ekranlarına gelecek olan dizinin 2 fragmanı yayınlandı. Her hafta heyecanı hep koruyan, genç ve başarılı kadrosuyla dikkat çeken Tatlı Küçük Yalancılar'da bakalım bu akşam neler olacak?

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 7.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ilgaz'ı bekleyen sürpriz ne?

A’nın tuzağına düşen Aslı ve Eren zor durumdadır. Aslı kendini hastanede bulurken, onu kaçırmakla suçlanan Eren, sorguya alınmıştır.
İşin içinden nasıl çıkacaklarını bilemeyen kızlar, polise her şeyi anlatmaya karar verirler fakat bu fikirden hoşlanmayan A, onlara engel olmak için yeni bir tehditle karşılarına çıkacaktır.

Güven ise durumu daha da kötüleştirecek bir hamlede bulunurken Selin’in de başını belaya sokmuş olur. Artık kızların işi daha zordur.
Eren’e karşı öfke dolan Bahadır, ondan hesap sormak için karakola giderken, Eren’i kurtarmak isteyen Aslı’nın aklına bir fikir gelir. Kızlar Selin’in de yardımıyla bu fikri hayata geçirir.

Ilgaz’a özel numaradan bir mesaj gelir. Eğer şantaj videolarını istiyorsa bir miktar parayla denilen yere gitmesi gerekmektedir. Güven’le birlikte söylenen yere giden Ilgaz’ı büyük bir sürpriz beklemektedir.

Beklenmedik bir şekilde Asuman’ın gayri resmi kredisinden haberdar olan Hande, Asuman’la yüzleşir. Müge ise Hande için sürpriz bir doğum günü partisi düzenleme derdindedir. Ancak bu parti, Seçkin ve Barış’ı karşı karşıya getirip Hande’nin bir seçim yapmasına sebep olacaktır.
Doğum günü partisinin ardından işler iyice karışır.

Asuman’ın evde sakladığı paralar biri tarafından çalınmıştır. Durumu öğrenen Asuman deliye döner. Eğer paraları yerine koyamazsa hırsızlıkla suçlanacaktır. A’dan bir mesaj alan Hande, paraları kimin çaldığını öğrenmiş olur. Eğer paraları alıp, annesini kurtarmak istiyorsa onun dediklerini yapmak zorundadır. Ancak bu hiç kolay değildir; çünkü A.’nın yapmasını istediği şey, Hande’nin en yakın arkadaşlarından birine zarar vermesi ve birbirine aşık iki insanı ayırması anlamına gelmektedir.

Haberin Devamı

Tatlı Küçük Yalancılar bu akşam Star Tvde 7.bölümde büyük sürpriz ne


TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 6. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Aslı’ya olanlardan habersiz durumdaki kızlar hayatlarına devam etmektedir. Geçici ev arkadaşlıkları neticesinde iyice yakınlaşan Hande ve Barış hallerinden memnundur. Ancak Barış’a olan hislerini kendine dahi itiraf edemeyen Hande, hala arkadaşça davranmaya çalışmaktadır. Derken beklenmedik bir gelişme onları birbirlerine hiç olmadıkları kadar yakınlaştırır.

Toprak’ın serbest bırakılmasıyla rahat bir nefes alan Selin, onu ziyarete gider. A’nın kim olduğu ve ne yapmaya çalıştığıyla ilgili kritik yaparlarken, aralarındaki çekime karşı koyamazlar. Janset, bu büyülü anı bozmayı başarsa da, ikisi arasındaki giderek artan yakınlaşmayı engelleyemeyecek ve bu durumdan hiç memnun olmayacaktır.

Kimliği ortaya çıkan Güven artık daha rahat davranmaktadır. Kızların güvenini kazanmak için kolları sıvasa da başka bir şeyin peşinde olduğu her halinden bellidir. Aradığını bulduğunda ise olaylar beklemediği bir yöne sapacaktır.

Haberin Devamı

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR DİZİSİ KONUSU

Aynı üniversitede okuyan beş yakın arkadaş, hep beraber takıldıkları bir gecenin sonunda, aralarından birinin aniden kaybolması, geride kalan dört genç kızın hayatını alt üst eder.

Bu olayın ardından bir daha birbirini görmeyen Selin, Hande, Aslı ve Ebru, Açelya’nın ortadan kayboluşunun yıl dönümünde, toplu garip mesajlar almaya başlarlar. Gelen mesajlarda yazan her şeyi sadece Açelya bilmektedir. Açelya’nın bildiği tatlı küçük yalanlarını ve sırları içeren mesajlar, dört arkadaşı akıl almaz maceralar sürükleyecektir.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR OYUNCULARI

Şükrü ÖZYILDIZ(Eren): 1988 İzmir doğumlu sinema ve televizyon oyuncusudur. İstanbul Üniversitesi Gemi mühendisliği bölümü mezundur. Son olarak final yapan Şeref Meselesi dizisinde Savcı Emir rolü ile karşımıza çıkmış ve başarılı oyunculuğu ile izleyicinin beğenisini kazanmıştıBenim Hala Umudum Var dizisinde Onur karakteri ile izlediğimiz Şükrü Özyıldız Kafes Dövüşü Sporunu çok meraklıdır.Hayatının belli döneminde bu sporu profesyonel olarak yapmıştır.

Haberin Devamı

Eren sırlı bir gençtir. Kendisi için çok önemli bir davası vardır ve bu dava uğruna aşkını bile kalbine gömecektir.

Tatlı Küçük Yalancılar bu akşam Star Tvde 7.bölümde büyük sürpriz ne

Bensu SORAL(Aslı): En son boynu bükükler dizisinde Miray karakterini canlandırmıştı. Vicdan dizisi ile onu tanımıştık

Mantıklı, ayakları yere basan; ama romantik bir kız. Eren ile yaşayacağı aşk onun en büyük sınavı olacak.

Tatlı Küçük Yalancılar bu akşam Star Tvde 7.bölümde büyük sürpriz ne

Dilan Çiçek DENİZ(Ebru): Bu yıl Miss Universe’de Türkiye’yi temsil eden Dilan Çiçek Deniz’de dizide rol alacak.Deniz ilk oyunculuk deneyimini bu sette yaşayacak

Muhafazakar bir ailenin çekingen kızı. Üniversiteyi okumak için İstanbul’a gelmiş ve Açelya ile tanışmış. Açelya’nın abisine aşık olacaktır.

Haberin Devamı

Tatlı Küçük Yalancılar bu akşam Star Tvde 7.bölümde büyük sürpriz ne


Büşra DEVELİ(Selin): Yeni bir oyuncu hakkında çok fazla bilgi yok.

Selin A’yı ararken kendini en çok tehlikeye atan kızdır. Gözü kara, sert mizaçlı, zeki bir kız. Arkadaş grubunun lideri.

Tatlı Küçük Yalancılar bu akşam Star Tvde 7.bölümde büyük sürpriz ne



Beste KÖKDEMİR(Açelya):
Not defteri dizisinde ilk olarak karşımıza çıkan güzel oyuncu yeni dizi Tatlı Küçük Yalancılar ile çok dikkat çekeceğe benziyor

Kimsenin tam olarak tanımadığı sırlarla dolu bir kız. Aslında melek mi şeytan mı belli değil. Bir gece arkadaşlarına korkunç bir şaka yapar, sonra ise ortadan kaybolur. Bir yıl sonra ise cesedi bulunur.

Haberin Devamı

Tatlı Küçük Yalancılar bu akşam Star Tvde 7.bölümde büyük sürpriz ne


Melisa ŞENOLSUN(Hande): Yeni bir oyuncu hakkında çok fazla bilgi yok.

Hande içi dışı bir, saf neşeli bir kız. Açelya gittikten sonra okulun popüler kızı olmuştur.

Tatlı Küçük Yalancılar bu akşam Star Tvde 7.bölümde büyük sürpriz ne

Burak Deniz(Toprak): Son olarak Medcezir dizisinde rol almıştır.

Toprak hep yanlış anlaşılan, günah keçisi olarak görülen bir adam. Kendisini doğru anlayan birinin elinden tutması ile çok değişecek.

Tatlı Küçük Yalancılar bu akşam Star Tvde 7.bölümde büyük sürpriz ne

BAKMADAN GEÇME!