Tatlı İntikam 10.bölüm fragmanında izleyenleri şoke eden gelişme

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 10.bölüm fragmanında izleyenleri şoke eden gelişme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 07:36

Tatlı İntikam Cumartesi akşam yayınlanan bölümü ile izleyicilerine keyifli dakikalar yaşattı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanan son bölümün ardından ekranlara geldi. Tatlı İntikam 10. bölümde beklenmedik bir yakınlaşma meydana geliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Pelin ve Sinan'ın sahnesi bu haftaya damga vuracak. Peki Tatlı İntikam 10. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Haberin Devamı

Tatlı İntikam eğlenceli bir bölümle ekranlara geldi. Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Tatlı İntikam'ın son bölümüne Ceyda'nın hain planları damgasını vuruyor. Tatlı İntikam'ın yayınlanan 10.bölüm fragmanı dizinin ne kadar eğlenceli geçeceğini gösteriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Pelin ve Sinan'ın yakınlaştığı sahne ise sürpriz bir sahne olacak.. Peki Tatlı İntikam 10. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Tatlı İntikam 9. bölümde; Sinan, Ceyda’yla ortak olmaktansa restorandan vazgeçmeye razıdır. Anahtarı Ceyda’ya verip arkasında iz bırakmadan çekip gider. Kimse Sinan’ın nerede olduğunu bilmemektedir. Pelin ise Sinan’ı bulup aldığı karardan vazgeçirmek ister. Sinan’ın peşine düşen yalnızca Pelin değildir. Rüzgar’ın ortaya çıkışı Sinan için bir heyecanken Pelin içinse bir sırra dönüşmektedir.

Haberin Devamı

Ceyda’yı, üzerinde Sinan’ın gömleğiyle yarı çıplak vaziyette karşısında bulan Pelin kahroldu, Sinan’ı kıskanmadığı konusunda kendine telkin verdi. Tolga ile mecburiyetten çıktığı yemekte Sinan’ın ona evlenme teklif ettiği hayali bir perde gibi gözlerine inerken Ceyda’yı başından savdıktan sonra ilk işi Pelin’i aramak olan Sinan, gece yaşananlardan(!) haberi olmadığı için Pelin tarafından yediği tribe anlam veremedi. 

RÜZGAR'IN SIRRI NE?

Tüm bölüm, herkesten bağımsız olarak izlediğimiz karakter vardı Rüzgar'ın sırrı ne? Uzak diyarlardan dengeleri değiştirmek için geldiği anlaşılan ancak tam olarak niyetini anlayamadığımız Rüzgar'ın hala tam olarak Sinan’a karşı ne hissettiğini anlayamadık. Hakkında edindiğimiz bilgileri bir dedesi olduğu ve Sinan’ı görmek istediği yönünde güncelledik ama uzaktan anlam veremediğimiz bakışlarla süzdüğü Sinan ile aralarında sadece arkadaşlık bağı mı var, yoksa daha fazlası mı? 
Ceyda’nın hain planları başına dert olmaya başlar, Berkay’ın kıyıda köşede telefon konuşmaları restorandakiler tarafından duyulunca ikilinin yemeklere zehir atma operasyonu su yüzüne çıktı diye sevinmiştik ki Ceyda son anda yaptığı bir plan ile durumu ajitasyonla kurtarıp bir de üstüne haklı çıkmayı başardı! İlk bölümden itibaren yaptıkları yanına kâr kalan Ceyda’nın bu sefer de dört ayak üstüne düştüğüne emin olduğum için bir hayli şaşırsam da, aşkının peşinden gitmeyi seçen Pelin bu oyunu bozdu! Berkay’ı konuşturmayı başardı ve Ceyda’yı herkesin önünde rezil etti. Bu olaya en çok Meliha’nın gözünde beş kuruşluk değeri kalmadığı için sevindim hin bakışlı Ceyda’nın… sıkışınca restorandaki hisselerini öne sürerek Sinan’a bir nevi “bana muhtaçsın” alt metni veren Ceyda'nın gelecek bölümlerdeki planları merak konusu..

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HİKAYE VE KÜNYE

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut’u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.

Yapım : D Yapım

Yapımcı : Ayşe E. Durmaz

Haberin Devamı

Drama Koordinatörü : Emel Sakarya Aksoy

Uygulayıcı Yapımcı : Ebru Sakal

Yönetmen : Barış Erçetin

Senaryo : Pınar Ordu, İlker Arslan

Görüntü Yönetmeni : Barış Işık

Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak

Jenerik Müziği : Güliz Ayla

Müzik : Alp Yenier

Tatlı İntikam 10.bölüm fragmanında izleyenleri şoke eden gelişme

OYUNCULAR

Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin):

Zengin ve havalı bir kızdır. Diyetisyendir. Tolga'nın onu düğün günü terk etmesinin sebebini geçmişte Tankut'a kötü davranmış olmasıyla ilişkilendirmektedir.

Furkan Andıç (Sinan Tankut) :

Annesi, ablası ve eniştesi ile birlikte yaşamaktadır. Geçmişte Pelin yüzünden Tıp Fakültesi'ni bırakarak aşçılık yapmaya başlamıştır.

Can Nergis (Tolga) Pelin'i düğün günü terk eden damattır.

Haberin Devamı

 Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)

 

 

BAKMADAN GEÇME!