Tatlı İntikam 19. yeni bölümü bu akşam yok mu?

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 19. yeni bölümü bu akşam yok mu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2016 10:16

Kanal D'nin heyecan dolu dizisi Tatlı İntikam 19. bölümü için heyecan dorukta. Bu akşam ekrana gelmesi beklenen Tatlı İntikam 19. yeni bölümü yayınlanmayacak. Yayın akışından çıkarılan Tatlı İntikam yeni bölümün yerine kolaj bölümü izleyici ile buluşacak. Tatlı İntikam gelecek hafta kaldığı yerden devam edecek.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 19. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Sinan artık yaşadıklarından sıkılıp her şeyi itiraf etmeye karar veriyor. Peki Tatlı İntikam 19. bölüm fragmanındaneler var? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Tatlı İntikam 18. bölümde; Pelin, kendisini kaçıranın Rüzgar olduğundan şüphelenir; ama, Sinan’ı bu konuda ikna etmek zordur. Sinan, Rüzgar’ın böyle bir şey yapmasına ihtimal bile vermiyordur. Sinan’ın her zaman Rüzgar’a olan bu sarsılmaz inancı Pelin ile arasının açılmasına neden olur. Sinan, Pelin’in gönlünü almaya çalışırken Pelin her adımda biraz daha Rüzgar’dan emin olmaya başlar.

Tatlı İntikam 18. Bölüm'de; Sinan, Pelin'in gönlünü almaya çalışıyor!
Pelin, kendisini kaçıranın Rüzgar olduğundan şüphelenir; ama, Sinan’ı bu konuda ikna etmek zordur. Sinan, Rüzgar’ın böyle bir şey yapmasına ihtimal bile vermiyordur. Sinan’ın her zaman Rüzgar’a olan bu sarsılmaz inancı, Pelin ile arasının açılmasına neden olur. Sinan, Pelin’in gönlünü almaya çalışırken Pelin her adımda biraz daha Rüzgar’dan emin olmaya başlar.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 18. bölümde yaşananlardan bu olaylar en dikkat çekeniydi. Halen büyük bir muamma olan Pelin’i kimin kaçırdığı sorusunun Rüzgar’a çevrilen oklarıyla başladık bölüme... Pelin’in bulduğu ipucu Rüzgar’ın bu işin altından çıkacağı kokularını ortama yaysa da tahmin ettiğimiz üzere Sinan böyle bir suçlamayı Rüzgar’a asla kondurmak istemedi. Bu aşamada onu suçlayamıyoruz aslında, ne de olsa hayatını kurtaran ve onun en zor zamanlarında yanında olan Rüzgar’ın böyle bir kötülüğü yapabileceğine inanması onun kötü niyetini gösterir, kaldı ki Sinan bizim gördüğümüz yüzünü görmedi henüz Rüzgar’ın... Burada kızdığımız tek nokta Pelin’in bu konuda ne kadar hassas olduğunu bile bile çok net bir cevapla onun bu düşüncesini tartmadan kestirip atmasıydı. En azından bunun bir kuruntu olduğunu daha düzgün bir dille anlatmaya çalışıp Pelin’i de anlamak için uğraş verebilirdi diye düşünüyoruz. Fakat bu noktada Pelin’e de biraz çuvaldız batırmazsak olmaz; güzelim sen neden en ufak kızgınlık anında “Bitti!” diyorsun Sinan’a? Birbirinize karşı verdiğiniz savaş bir yanda, çevrenize karşı verdiğiniz savaşın da mı hiç hatırı yok… Aslında bizim tanıdığımız Sinan bu çıkış karşısında Pelin’e “Bu kadar kolay bitebiliyorsa bitsin o zaman!” derdi ama başta bahsettiğimiz nedenden ötürü Pelin’in gönlünü almaktan yana kullandı hakkını… Çok da iyi yaptı bizce çünkü uzun zamandır hasret kaldığımız romantik dakikalara şahit olduk. Çılgın kalabalıktan uzakta çok daha güzelsiniz SinPel çifti! Arada kesinlikle yalnız kalmayı deneyin!

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 19. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!