Tatilde balık avına çıktı, 7 kiloluk sinarit yakaladı

Güncelleme Tarihi:

Tatilde balık avına çıktı, 7 kiloluk sinarit yakaladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2007 11:41

ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'ne bağlı Güneyli Köyü'ne tatil için gelen Cansel Delihüseyinoğlu'nun oltasına 7 kiloluk sinarit balığı takıldı.

Haberin Devamı

Tatilini geçirdiği Güneyli Köyü'nde her gün yakınlarıyla birlikte sandalla denize açılarak balık avlayan Cansel Delihüseyinoğlu, önceki gün Saros Körfezi'nin sularında gezinirken, sıcak güneşin altında oltasını denize salıp beklemeye başladı. Cansel Delihüseyinoğlu'nun oltası kısa süre sonra ağırlaştı. Büyük heyecan içinde oltasını toplamaya çalışan Delihüseyinoğlu, yakınlarının da yardımıyla balığı sandala çekmeyi başardı.

Oltanın ucunda büyük bir sinarit gören Delihüseyinoğlu şaşkına döndü. Sevinçle kıyıya dönerek balığı tarttıran Delihüseyinoğlu'nun şaşkınlığı, 7 kilo geldiğini öğrenince daha da arttı. Delihüseyinoğlu, sinaritle dostlarına ziyafet vereceğini söyledi. Denizi ve balığı çok sevdiğini belirten Delihüseyinoğlu, “Balık tutmaya yeni başladım. Büyük zevk alıyorum. İlk kez bu kadar büyük bir balık yakaladım. Acemi şansı olsa gerek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!