Tatil sitesinde dehşet: 2 kardeşi öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Tatil sitesinde dehşet: 2 kardeşi öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2012 11:48

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde 28 yaşındaki Ü.G. aralarında husumet bulunan 35 yaşındaki Erdal Gül ile kardeşi 33 yaşındaki Erkan Gül'ü av tüfeğiyle vurarak öldürdü diğer kardeşleri 28 yaşındaki Erdem Gül'ü de yaraladı.

Haberin Devamı

Olay gece ilçeye bağlı Tömük Beldesi Yeşilyurt Mahallesi Güven Kent Tatil Sitesi'nde meydana geldi. Tömük'te market işletmeciliği yapan Erdal Gül ile kardeşleri Erkan ve Erdem Gül, daha önceden aralarında henüz bilinmeyen bir nedenle husumet olan Ü.G. ile site içerisinde karşılaştı. İki grup arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Ü.G. evden getirdiği pompalı tüfekle Gül kardeşlerin üzerine ateş açtı. Açılan ateş sırasında yaralanan Gül kardeşler, site sakinleri tarafından Erdemli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hayati tehlikesi bulunan Erdal ve Erkan Gül yapılan tüm müdahaleye karşı kurtarılamadı. Erdem Gül ise tedaviye alındı.

2 KARDEŞİNİ AV TÜFEĞİYLE VURDU / WEB TV

Kaçan katil zanlısı Ü.G. jandarma tarafından yakalandı. İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen katil şüphelisi sorguya alındı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!