Taşların mucizesi

Güncelleme Tarihi:

Taşların mucizesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 1998 00:00

Haberin Devamı

İstanbul Kalamış Antik, rutin faaliyetlerinin yanı sıra bir dizi seminer ve atölye çalışması başlattı. Boyama ve Desen olarak düzenlenen atölye çalışmaları sekiz ay, seminer programı ise iki ay sürecek. Ayrıntılı bilgiye 0 216 414 86 43 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Bilkent sanatı İnternet'te

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi (BMSSF), kuruluş amaçlarından olan sanat yoluyla iletişimde dünyaya açılma işlevini yerine getirmek için 'www.bilkent.edu.tr/ÿ7Emssf' adresiyle İnternet'te yerini aldı. BMSSF'nin sayfasında fakülte hakkında görüntü ve bilgilerin yanı sıra, konser programlarına ve repertuvar içerikleri yeralıyor.

Göğdün'ün resimleri

İstanbul Toprakbank Sanat Galerisi'nde Dagmar Göğdün'ün resimleri 19 Haziran'a kadar sergileniyor.

Dionisos AKM'de

İstanbul AKM Büyük Salon'da Centre Dramatique National D'Orleans, ‘‘Kentlerin Ormanında’’ adlı oyunu bugün saat 20.30'dan itibaren sahneliyor. Aynı salonda 2 ve 3 Haziran'da Suzuki Company'nin sahnelediği ‘‘Dionisos’’ (Üstte) saat 20.30'da, İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği ‘‘Kuvayı Milliye’’ de 4 Haziran saat 21.30'da izlenebilecek.

Şiirin ikilisi

Mersin Üniversitesi öğretim görevlilerinden şair-karikatürist Mehmet Kabak ile ozan-öğretmen Abdullah Tuncer, müzik ve şiir geceleri düzenliyor. Mersin'de çok beğenilen ikili, yurdun çeşitli kentlerinde aynı etkinliği sürdürmek için kolları sıvadı. Haziran ayında Adana'da yine birlikte şiir ve müzik gecesi düzenleneyecek olan sanatçılardan Mehmet Kabak'ın yayınlanmış üç şiir kitabıyla, karikatür dalında çeşitli ödülleri bulunuyor. Bestelerinin yanı sıra şiirleri bulunan Abdullah Tuncer de, kitap bastırma hazırlığında olduğunu söylüyor.

ADANA

Sinemalar

Brad Pitt ile David Thewils'ın başrolleri paylaştığı Tibet'te 7 Yıl Arı Sineması Salon 1'de,

Leonardo DiCaprio ile Kate Winslet'in başrolleri paylaştığı Titanik, Adana Arı sinemaları Salon 2'de 15'inci haftayı doldurdu.

Robert De Niro ve Ethan Hawke'ın filmi Büyük Umutlar, Arı Sinemaları Salon 2'de,

Nathan Lane ile Lee Evans'ın oynadığı Zor Hedef Fare, Galleria Salon 2'de,

Morgan Freeman ile Ashley Judd'un başrolleri paylaştığı Kızları Öp, Galleria Salon 3'de,

Leonardo DiCaprio ve Gerard Depardieu'nun başrolleri paylaştığı Demir Maskeli Adam Metro sinemasında,

Anthony Hopkins ile Morgan Freeman'ın oynadığı Amistad, Sun sinemasında,

Helen Hunt ile Jack Nicholson’un ödüllü filmi Benden Bu Kadar, Metropol'de gösterimde.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!