Tarzan ormandan çıkarsa

Güncelleme Tarihi:

Tarzan ormandan çıkarsa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 1997 00:00

Haberin Devamı

Jay Ward'un bundan tam otuz yıl önce yarattığı sevimli çizgi roman kahramanı George of The Jungle ilk kez beyazperdede... Atletik vücutlu, Tarzan ruhlu ve çocuksu bakışlı bu genç adamın maceralarını anlatan George of the Jungle (Orman Kaçkını) hem küçüklerin, hem de büyüklerin keyifle izleyeceği bir yapım.

Senaryosunu Dana Olsen ve Audrey Wells'in yazdığı filmin yönetmeni Sam Weisman. Senaryo yazarları Olsen ve Wells'in deyimiyle George of the Jungle ‘‘sudan çıkmış balığın serüveni’’.

Bir uçak kazasından kurtulan ve ormanda bilge maymun tarafından büyütülen George, insanlarla ilk gerçek temasını 20'li yaşlarında kurar. Safariye çıkmış bir grup sosyetik insan, George'un yıllardır yaşadığı ormana gelince, genç adamın bütün dünyası alt üst olur. Gruptan genç ve güzel bir kadın, Ursula ormanda kaybolur, George onu ağaç evine getirir. Hayatında ilk kez genç ve güzel bir kadınla başbaşa kalan George, hem ruhsal, hem de zihinsel bir karmaşa yaşar.

Ursula'nın züppe sevgilisi, George'u görünce, bu genç adamı San Francisco'ya götürmeyi ve orada sergileyerek para kazanmayı düşünür. Ursula ise, hayatının erkeğini bulduğunu düşünmektedir. Bundan sonrası George için tam bir kabus olur. Tüm yaşamını ormanda geçiren genç adam, büyük kente uyum sağlamakta hayli güçlük çeker.

Bu arada, hemen hatırlatalım, filmin George of the Jungle adlı şarkısı da en az anlatılan olaylar kadar eğlenceli.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!