Tarsus Emniyet Müdürü Haydar Çelik bileğinden vuruldu

Güncelleme Tarihi:

Tarsus Emniyet Müdürü Haydar Çelik bileğinden vuruldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2014 16:34

Mersin'in Tarsus İlçesi’nde Kobani’ye destek eyleminde tabancayla açılan ateş sonucu İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çelik, sol bileğinden vurularak yaralandı.

Haberin Devamı

Olay saat 16.20’de Barboras Mahallesi’nde meydana geldi. Kobani’ye destek amacıyla toplanan ve aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 300 kişi, yasa dışı sloganlar atmaya başladı. Aralarında yüzleri poşu ile kapatılmış kişilerin de bulunduğu eylemciler, polisi taş yağmuruna tutup, molotofkokteyli ile saldırdı. Bunun üzerine TOMA ve panzer destekli Çevik Kuvvet polisi, grubu dağıtmak üzere harekete geçti. Bu sırada olay yerinde bulunan Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çelik’e iddiaya göre, hedef gözetilerek tabancayla ateş edildi. Kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen tabancadan çıkan kurşun Müdür Çelik’in sol bileğine isabet etti.



Tarsus Emniyet Müdürü Haydar Çelik bileğinden vuruldu

Haberin Devamı

Çelik’e, ilk müdahale yanında bulunan bir polis memuru tarafından yapıldı. Çelik, aynı bölgedeki Medical Park Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Tarsus Kaymakamı Hasan Göç’ün ziyaret ettiği Çelik’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken bölgedeki olaylar ise devam ediyor.

Haberin Devamı

TREN SEFERLERİ DURDURULDU

Öte yandan Kobani’ye destek için eylem yapan bir grup tarafından Adana-Mersin arasında sefer yapan yolcu trenlerinin taşlanması nedeniyle tren seferleri karşılıklı olarak durduruldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!