'Tapılacak kadınsın'

Güncelleme Tarihi:

Tapılacak kadınsın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2010 11:39

Kırklareli'nde Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 165'inci yıl dönümü nedeniyle kutlama gecesi düzenlendi. Gecede, 55'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Akkoç, eşi için istediği ‘Tapılacak Kadınsın’ şarkısını Coşkun Sabah ile birlikte söyledi.

Kırklareli Huzurlu ve Güvenli Yaşam İçin Dayanışma Derneği tarafından Polis Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen ve davetiyeleri 125 liradan satılan geceye 55'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Akkoç, eşi Nazife Şafak Akkoç, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Yiğit ve Emniyet Müdürü Behzat Cambazoğlu ile 500’e yakın davetli katıldı. Orhan Ertanhan’ın sunuculuğunu yaptığı gecede konuklara, soğuk meze, et soteli pilav ile alkollü ve alkolsüz içecek ikram edildi. Gecede, Türk sanat müziği sanatçısı Sami Aksu ile Coşkun Sabah sahneye çıktı.

PAŞA EŞİNE ŞARKI İSTEDİ

55'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Akkoç, şarkıcı Coşkun Sabah’tan eşi Nazife Şafak Akkoç için ‘Tapılacak Kadınsın’ şarkısını söylemesini rica etti. Bunun üzerine Sabah, şarkıyı komutan ile birlikte söyledi. Gecede ayrıca Tuğgeneral Hakan Akkoç, Emniyet Müdürü Behzat Canbazoğlu ve diğer davetliler hep birlikte halay çekerek eğlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!