Tapesi düştü ama farkına varmadı

Güncelleme Tarihi:

Tapesi düştü ama farkına varmadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2014 12:35

Video paylaşım sitesi Youtube’a dün akşam Gezi Parkı olaylarıyla ilgili bir başka tape düştü. 6 dakika 48 saniyelik videoda 3 ayrı telefon konuşması var.

Haberin Devamı

Konuşmalardan birinin eski İBB Meclis üyesi Ahmet Hamdi Çamlı’ya ait olduğu iddia ediliyor. Ahmet Hamdi Çamlı tapenin yayınlanmasından hemen sonra, Twitter’daki hesabına, “Alooo. Beşiktaş’la ve Fikret Orman’la ilgili hiçbir twit ve yazım olmadı. O bahane ile paralel bir saldırıya maruz kalıyorum. Duyurulur” diye yazdı.

Videodaki ilk konuşma iddialara göre Başbakan Tayyip Erdoğan ile BJK Başkanı Fikret Orman’la arkadaş olduğu bilinen Hasan Gürsoy arasında geçiyor. Başbakan Erdoğan olduğu iddia edilen kişi, Hasan Gürsoy olduğu iddia edilen kişiye Fikret Orman’ın 23 Temmuz 2013’te BJK’nin resmi internet sitesine konulan açıklamasıyla ilgili hesap soruyor.

İkinci tapede Hasan Gürsoy olduğu iddia edilen kişi Başbakan’ın danışmanı Mustafa Varank olduğu iddia edilen kişiyi arıyor. Açıklamanın siteden kaldırılacağını anlatıyor.

Son konuşmadaki kişilerin ise Kiptaş Genel Müdürü ve İBB Spor Klubü Başkan Vekili İsmet Yıldırım ile İBB eski Meclis Üyesi Ahmet Hamdi Çamlı arasında geçtiği iddia ediliyor.

Ahmet Hamdi Çamlı olduğu iddia edilen kişi, Fikret Orman’ın açıklamasını İsmet Yıldırım olduğu iddia edilen kişiye okuyor. İkili ağır küfürler ettikten sonra, İnönü Stadı’nın projesinin nasıl durdurulacağını konuşmak için sözleşiyor.

Haberin Devamı

Tapesi düştü ama farkına varmadı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!