Tanrı'dan Gelen

Güncelleme Tarihi:

Tanrıdan Gelen
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 14, 2005 13:25

Bir insanın sevdiği birini kaybetmesi, katlanılması çok zor bir acı. Hele bu kaybedilen, bir anne ve babanın tek evladıysa. Mark Bomback'in romanından Nick Hamm tarafından uyarlanan Tanrı'dan Gelen (Godsend) işte böyle bir konu üzerine kurulu. Senaryosunu da romanın yazarı Bomback'in kaleme aldığı film Greg Kinnear, Rebecca Romijn-Stamos ve Robert De Niro'yu biraraya getiren kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KONUSU

Paul ve Jessie Duncan sekiz yaşındaki oğulları Adam’ı trajik bir kazada kaybetmişlerdir. Adam’ın cenazesi için hazırlandıkları sırada Dr. Richard Wells, inanılmaz bir teklifle yanlarına gelir. Adam’ı klonlayabileceğini söylemektedir. Böylece çok sevdikleri oğullarını geri alabilecekler ve dağılan mutlu ailelerini toparlayabileceklerdir.

Bir çok hukuksal, etik ve ahlaki zorluğa rağmenacı içindeki çift Wells’in teklifini kabul ederler. Duncanlar , Wells’in onlardan istediği gizliliği yerine getirirler. Çünkü oğullarına tekrar kavuşmak ve onun büyümesini görmek hayallerinin doruk noktasıdır. Çift Riverton adında küçük bir kasabaya yerleşip Wells’in kurmuş olduğu kliniğe gitmeye başlarlar. Burada Adam’ın DNA’larından tekrar ona kavuşacakalr ve Adma bir kez daha dünyaya gelip yetişecektir.

Haberin Devamı

Adam yeni hayatına anne ve babasıyla başlar... Ta ki sekiz yaşına gelip ödünç aldığı zamanları yaşamaya başlayıncaya dek Paul ve Jessie’nin aklında en ufak bir soru işareti oluşmamıştır. Wells’e sonsuz güvenmektedirler.... Ama Wells tanrıyı nereye kadar oynamaya devam edecektir...

FÄ°LMÄ°N KÃœNYESi
Yönetmen: Nick HammÂ
Senaryo: Mark BombackÂ
Oyuncular: Greg Kinnear, Rebecca Romijn-Stamos, Robert De Niro, Cameron Bright, Merwin Mondesir
Resmi sitesi:
http://www.godsendthemovie.com/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!