Taner Yıldız yine Kayseri'de

Güncelleme Tarihi:

Taner Yıldız yine Kayseride
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 13:23

Halkalı'da hain saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Duran Bayram için bugün Kayseri'de cenaze töreni düzenlenecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da şehit Duran Bayram'ın cenaze törenine katılmak üzere Kayseri'ye geldi. Bakan Yıldız'a geçtiğimiz Nisan ayında Şehit Yüzbaşı Levent Çetinkaya’nın cenazesinde sonra yumruk atılmıştı.

Hiçbir tereddüt yaşamadığını söyleyen Yıldız 'İnşallah bir daha böyle günler görmeyeceğiz' dedi. Bakan Yıldız'a yumruk atan atan beden eğitimi öğretmeni 37 yaşındaki Şahin Şimşek'e ise 'Kamu görevlisine karşı kemik kırığı oluşturacak şekilde yaralanmaya sebebiyet vermekten 3 ila 5 yıl arasında hapis cezası istendi.

Haberin Devamı

İŞTE BAKANA YUMRUK ANI / WEB TV

İŞTE KARE KARE BAKAN'A SALDIRI ANI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İstanbul'un Halkalı semtinde askeri personeli taşıyan servis otobüsüne yapılan bombalı saldırı sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan jandarma astsubay çavuş Duran Bayram'ın cenaze törenine katılmak üzere Kayseri'ye geldi. Bakan Yıldız, Kayseri Valiliğinin önünde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"HİÇBİR TEREDDÜT YAŞAMADIM"

Bir gazetecinin Kayseri'de şehit cenazesinde uğradığı yumruklu saldırının ardından yine bir şehit cenazesine gelmesiyle ilgili “tereddüt yaşayıp yaşamadığını” sorması üzerine, şöyle konuştu:

“Hiçbir tereddüt yaşamadım. Daha önce Kayseri'ye geldiğimde de gidemediğim şehit yakınlarının hepsine gittim, taziyelerimi ilettim. 7 şehit ailesini ve yakınlarını ziyaret ettim. Şimdi de hiçbir tereddüt yaşamıyorum. Bundan sonra inşallah böyle günler görmeyeceğiz ama böyle bir acı yaşamamız halinde sürekli şehit ailelerinin yanında olacağım. İnşallah Cenabıhak böyle acılar göstermez.”

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Bakan Yıldız, “Cenabıhak, yakınlarına ve bizlere sabır versin. Tabii terörün hem devletimizi hem hükümetimizi yıkmakla alakalı çabalarının sonuçsuz kalacağını söylemek lazım. İnşallah önümüzdeki süreçte daha da azalan ve biten terörü Türk halkı mutlaka görecek. Birçok sıkıntının üstesinden gelen hükümetimiz inşallah bunun da üstesinden gelecek. Tabii ki hepimizin yüreği yanıyor, sıkıntılıyız ama üstesinden geleceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!