Talihsiz ölüm

Güncelleme Tarihi:

Talihsiz ölüm
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2019 12:37

Rize'nin Ardeşen ilçesinde oturduğu apartmanın 5. katındaki balkonundan düşen genç kadın hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Ardeşen ilçesi Fırtına Mahallesi'nde meydana gelen olayda, oturduğu apartmanın 5. katındaki balkonunda dengesini kaybeden Mine Akkoyun Balcı (36), beton zemine düştü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Rize Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Balcı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Çevre Mühendisi olan Mine Akkoyun Balcı Rize'nin Ardeşen ilçesinde Tema Vakfı Temsilciliği görevini yürütüyordu. Evli ve 2 çocuk annesi olan Balcı'nın ölümü ilçeyi yasa boğdu.

İlçede çok sayıda sosyal faaliyete öncülük eden Balcı, çocukların çevre bilinci ile yetişmelerini sağlamak amacıyla projeler yürütüyordu.

Talihsiz ölüm

TOPRAĞA VERİLDİ

Haberin Devamı

Mine Akkoyun Balcı için Ardeşen ilçesi Merkez Camii'nde bugün öğlen vakti cenaze namazı kılındı. Cenazeye eşi Ömer Faruk Balcı ve yakınları ile Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Belediye Başkanı Avni Kahya, TEMA Vakfı yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Talihsiz ölüm
Mine Akkoyun Balcı’nın arkadaşı Ayşe Er, çok üzgün olduklarını belirterek "Hiç beklenmedik bir anda kötü haberi aldık. Çocukları çok sevdiğinden sürekli okullarda seminer verirdi. Çok sosyal bir insandı, kimseyi kırmazdı çok iyi niyetliydi bazen biz ona sitem ederdik 'bu kadar iyi niyetli olma' diye. O ise bize 'iyi olalım, insanlara biz kötülük yapmayalım' derdi. Birimizin morali bozuk olsa o bize moral verirdi" dedi.

Talihsiz ölüm
Cenaze namazının ardından Mine Akkoyun Balcı’nın cenazesi Tunca beldesine götürülerek aile kabristanlığına defnedildi.

Talihsiz ölüm

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!