Taksim'den ilk kötü haber

Güncelleme Tarihi:

Taksimden ilk kötü haber
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2013 02:09

Taksim Yayalaştırma Projesi kapsamında yeni yapılan altgeçitte virajı alamayan motosiklet sürücüsünün kaldırıma çarpması nedeniyle meydana gelen kazada sürücü Oğuzhan Bövelek hayatını kaybetti. Kazada arkada oturan Alev Eşiyok ise savrularak, yola düşüp yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, yeni yapılan Taksim altgeçidin de saat 18.30 sıralarında meydana geldi. 34 DCP 88 plakalı motosiklet sürücüsü Oğuzhan Küçükbövelek (24), Şişli istikametinden Tarlabaşı yönüne giderken Taksim altgeçidinde virajı alamayarak, beton duvara çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve arkada oturan kız arkadaşı Alev Eşiyok (26), yola savruldu. Kazada boynu kırılarak ağır yaralanan Oğuzhan Küçükbövelek, kaldırıldığı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

TAKSİM ALTGEÇİDİNDE KAZA

Motosikletten düşerek, karşı kaldırıma savrulan Alev Eşiyok'un yardımına ilk olarak durakta otobüs bekleyen vatandaşlar koştu. Vatandaşlar, ayaklarının kırıldığı öğrenilen Eşiyok'un elini tutarak, moral verdi. Ambulansın gelmesiyle ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Kazayı görerek, yardım eden bir vatandaş "Tünelin içinden hızlı bir şekilde geldi. Bariyerlere vurunca savruldular. Her ikisinin de kaskı vardı. Biz trafiği durdurarak, ambulansı aradık. Hemen ambulans geldi" dedi.

Motorunu satılığa çıkarmıştı

TAKSİM’de trafiğe yeni açılan altgeçitte kaza sonucu hayatını kaybeden Oğuzhan Bövelek, bir süre önce ailesinin de isteği üzerine motosikletini satılığa çıkarmış. Oğuzhan Bövelek (24), şubat ayında askerden gelince, gazeteci olan ve birçok kazaya şahit olan babası Muammer Bövelek’in karşı çıkmasına rağmen 600cc gücünde motosiklet aldı. Ailesinden gizlice bankadan çektiği krediyle aldığı motosiklet, onun ilk tecrübesiydi. Yakın arkadaşlarının da dikkatli olması konusunda sık sık uyardığı Oğuzhan, ailesinin ısrarına dayanamayarak motosikletini satılığa çıkardı.

ÜÇ GÜN KÜSTÜM

Baba Muammer Bövelek, “Motoru aldığı için 3 gün küstüğümü biliyorum. Artık bizi üzmemek için satılığa çıkarmıştı. Ancak maalesef satamadan hayatını kaybetti” dedi.
Motosikletine teklif alan ve satma arifesinde olan Oğuzhan, çalışma arkadaşı Alev Eşiyok’un (26) kendisini Taksim’e bırakma isteğini geri çevirmedi. Oğuzhan, önceki gece Taksim altgeçitte geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Oğuzhan Bövelek, Avcılar’da İGS Camisi’nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek. Seyit ERÇİÇEK/İSTANBUL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!