Taksim'de geniş güvenlik önlemi

Güncelleme Tarihi:

Taksimde geniş güvenlik önlemi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2016 10:54

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Taksim’de Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Tören öncesi terör saldırısı yapılabileceği istihbaratı üzerine alarma geçen polis ekipleri, Taksim Meydanı’nda geniş güvenlik önlemi aldı.

Haberin Devamı

Taksimde geniş güvenlik önlemi


Meydan, polis bariyerleriyle kapatılırken yüksek binalara ise özel harekat polisleri konuşlandırıldı.



Taksimde geniş güvenlik önlemi


Törene, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Polis Okulu müdürleri, il emniyet müdür yardımcıları, ilçe emniyet müdürleri, şube müdürleri ile polis meslek yüksekokulu öğrencileri katıldı.

Taksimde geniş güvenlik önlemi


Cumhuriyet Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayan törende, şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan şeref defterini imzaladı. Çalışkan tören defterine şunları yazdı:

Haberin Devamı


"Polisimiz, cumhuriyetimizi, laik ve demokratik devlet yapımızı, koruma-kollama yönündeki kararlığından asla vazgeçmeyecektir. İlkelerinin ışığında halkımıza kaliteli hizmet verme yarışına hiç durmadan devam edeceğine, teşkilatım adına bir kez daha ifade ederek, aziz hatıran önünde saygıyla eğiliyoruz. Bütün bu teşkilata hizmeti geçmiş bütün mensuplarımızı minnetle saygıyla anıyorum. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum."

Taksimde geniş güvenlik önlemi


Haberin Devamı

100 YENİ MOTOSİKLET VE 27 ARAÇ HİZMETE GİRDİ

Törenin ardından Emniyet Müdürü Çalışkan ve beraberindekiler İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesine yeni katılan 100 motosiklet ve 24 aracı, kurdele keserek hizmete soktu. Kurdele kesilmesinin ardından yeni araçlar siren çalarak İstanbul sokaklarına dağıldı.

Taksimde geniş güvenlik önlemi


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!