Taksicinin oğlu taksici gasp etti

Güncelleme Tarihi:

Taksicinin oğlu taksici gasp etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2008 16:46

ANTALYA'da gözlerini bağlayıp, boğazına ip doladıkları taksi sürücüsü 58 yaşındaki Kamil Akyol'un 75 YTL'sini ve cep telefonunu gasp eden 2 zanlı polis tarafından yakalandı. Kuzen olan zanlılardan birinin babasının da taksici olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

21 Eylül akşamı Kamil Akyol'un kullandığı 07 T 3244 plakalı taksiye müşteri gibi binen 2 kişi, Kuşkavağı Mahallesi 5'inci Cadde üzerinde boğazına ip bağlayıp bıçakla tehdit ettikleri sürücünün 75 YTL ve cep telefonunu almış, ardından gözlerini bağlayıp kaçmıştı. Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, zanlıları yakalayabilmek için geniş çaplı çalışma başlattı. Polis, olay gecesi bir MOBESE kamerasından gaspçıların eşkaline benzeyen 2 kişinin görüntüsünü aldı. Bu görüntüler incelenirken, taksicinin çalınan cep telefonu da izlemeye alındı.

Gasp Bürosu dedektifleri, MOBESE kamerası görüntülerindeki kişilerin kimliklerini tesbit ederken cep telefonunun da kullanıldığını belirledi. Telefonu kullanan kişiye ulaşan polis, gaspçıların cep telefonunu bir yakınlarına sattığını belirledi. 2 zanlının kaldığı yerleri belirleyen Gasp Bürosu ekipleri, amca çocukları olan 23 yaşındaki Mustafa Beslek ve 18 yaşındaki Tolga Beslek'i önceki gece düzenlediği baskınla yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan Mustafa Beslek'in babasının da taksi şoförü olduğu ortaya çıktı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ni kazanan Tolga Beslek ifadesinde, parası olmadığı için okula gidemediğini, üniversite harç parası için gasp yaptıklarını iddia etti. 2 zanlının sorgusu sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!