Takma dişleri ölümden kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Takma dişleri ölümden kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2008 21:10

Serseri kurşun, otomobilde oturan kadının ağzına isabet etti.

Gaziantep’te bir kavga sırasında sıkılan kurşun seyir halindeki otomobilde bulunan 46 yaşındaki Hatun Güllü’nün ağzına isabet etti. Güllü, merminin takma dişlerine saplanması sayesinde hafif yaralı olarak kurtuldu.

Olay, saat 16.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi 48 Nolu Cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 29 yaşındaki M.O.T. ile kimliği henüz belirlenemeyen kişiler arasında çıkan, silahların da kullanıldığı kavga sırasında bir kurşun o sırada yoldan geçen 37 yaşındaki Ali Kabakoğlu’nun kullandığı 27 E 1383 plakalı otomobilin ön camını delerek sürücünün yanında oturan Hatun Güllü’nün takma dişlerine isabet etti.

Yaralanan Hatun Güllü, aynı otomobille Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne götürüldü. porselen kaplama dişleri tamamen kırılan Hatun Güllü, kurşunun çıkarılmasının ardından taburcu edildi.

Olay sonrası inceleme yapan polis, otomobilin farklı yerlerine 3 kurşun isabet ettiğini tespit etti. Olaya karışan ve aralarında husumet bulunan hasımlarıyla kavga ettiği belirtilen M.O.T. gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!