Tacizci baba tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Tacizci baba tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2017 21:32

İSTANBUL’da yaşayan G.Ö. (35) kocası K.Ö.’den 14 yaşındaki biri kız olan ikizlerini ve onlardan 1 yaş küçük olan erkek çocuklarını taciz ettiği iddiasıyla Güngören Çocuk Büro Amirliği’ne giderek şikâyetçi oldu. Anne G.Ö., kızı B.Ö.’nün polis olmak istediğini ve bu olayın siciline yansıyacağını düşündüğünden şikâyetçi olmak için çocuklarını 5 ay boyunca ikna edemediğini aktardı. Annenin şikâyeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında 3 kardeşin uzman görüşmeciler eşliğinde ifadesi alındı.

Haberin Devamı

Şüpheli K.Ö. ise savcılıkta verdiği ifadesinde “10 yıldan beri eşimle aramızda geçimsizlik var. Ancak çocuklarımla bir problemimiz yok. Çocuklarım annelerinin dolduruşuyla benim hakkımda bu tür iddialarda bulunmuşlardır. Telefonumda internetten indirdiğim kadınlara ait çıplak resimler var. Nasıl olmuşsa kızım görmüş” diyerek suçlamaları reddetti

Nöbetçi 3. Sulh Ceza Hâkimliği’nce şüpheli K.Ö.’nün üzerine atılı suçunun niteliği, mağdurların babalarına yönelik böyle bir iftirada bulunmalarını gerektirecek dosya içerisinde somut bir delil olmadığı, suçla ilgili kuvvetli suç şüphesini gösteren deliller olduğu gerekçesiyle tutuklu yargılanmasına karar verdi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!