Suudi prens ve ailesi mavi yolculukta

Güncelleme Tarihi:

Suudi prens ve ailesi mavi yolculukta
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 09, 2009 12:25

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ne 7 günlük tatil için gelen Suudi Arabistan Prensi Abdülaziz Bin Muhammet Bin Faad Bin Al Saud ve eşi Prenses Jawahir Bin Naif Al Saud, oğlu ve yeğenleri ile birlikte çıktığı mavi yolculukta rahat hareketleri, şortu ve tişörtü ile dikkat çekti.

Haberin Devamı

SUUDÄ° PRENS BODRUM'DA TATÄ°LDE

Önce Barbaros Bay Hotel'de güneÅŸlenen, ardından iki yatla mavi yolculuÄŸa çıkan Prens ve ailesinin, yatlara günlük toplam 80 bin dolar kira ödediÄŸi belirtildi. Prensin denize girdiÄŸi Barbaros Koyu'nda korumalar denizden ve karadan kuÅŸ uçurtmadı. Otele prens ve ailesinin kaldığı süre içerisinde çok özel müşterilerin dışında kimsenin kabul edilmediÄŸi, plajın boÅŸ kaldığı görüldü. Prens kendisini fark eden yatlardaki turistlere el salladı.  Â

Geçen cuma günü Suudi Arabistan Kraliyet ailesine ait özel bir uçakla yanında eşi Prenses Jawahir Bin Naif Al Saud, oğlu Prens Khalad Bin Muhammed Bin Fahad Bin Al Saud ve yeğenleri ile birlikte Yalı Beldesi'ndeki beş yıldızlı Kempinski Barbaros Bay Hotel'e yerleşen Suudi Arabistan Prensi Abdülaziz Bin Muhammet Bin Faad Bin Al Saud ve ailesi, tatilinin altıncı gününde, günün yarısını otelin sahilinde toplantı yaparak, yarısını ise koyları gezerek geçirdi.

Çarşamba günü sabah saatlerinde korumaların geniş güvenlik önlemleri altında Barbaros Koyu'na gelen Prens Faad bir süre danışmanları ile sohbet etti. Arapça gazeteleri getirtip, Türkiye ve Ortadoğu'daki olayları görüştüğü belirtildi. Bu arada 3 VIP araç ile Kempinski Barbaros Bay Hotel'e gelen 5 kişilik işadamı grubunun Prens Faad ile 45 dakikalık bir görüşme yaptığı öğrenildi. Görüşmede Faad'ın yaklaşık 500 milyon dolara mal olacak, içerisinde uluslararası golf sahaları ve VIP villaların ve göletlerin bulunduğu bir yatırım için görüşmelerde bulunduğu belirtildi. Faad'ın Antalya'dan sonra, 6 yıldır tatile geldiği Bodrum ve Milas arasındaki bölgeye de turizm yatırımı yapmak istediği kaydedildi.

İşadamlarının otelden ayrılmasının ardından danışmanları ile yaklaşık bir saat süren toplantı yapan Prens Faad'ın neşeli olduğu ve garsonlara da sık sık şaka yaptığı öğrenildi. Toplantı bitiminde yaklaşık 500 metrelik sahili korumaları ve eşi ile birlikte yürüyerek geçen Faad daha sonra eşi Prenses Jawahir ve korumaları ile birlikte kendisine tahsis edilen Vanwuish isimli lüks motor yata bindi.

MAVİ ŞORTLU TİŞÖRTLÜ PRENS

Prens Faad, otelin ahşap iskelesinde mavi şort, plaj ayakkabısı, beyaz şapka ve lacivert tişört ile görülürken, eşinin ise modern kıyafetlerle tekneye binmesi dikkat çekti. Prens'in yakınlarının koya gelen Sea Star adlı 45 metre uzunluğundaki lüks yata bindikleri ve her iki yatın günlük kirasının yaklaşık 80 bin dolar civarında olduğu öğrenildi. Prens Faad ve eşi koydan ayrılırken kendisine yaklaşan tur teknelerindeki turistlere el salladıkları görüldü. Korumaların iki lüks yata gitmeden önce iki kez motor yat değiştirerek Prens ve ailesinin görüntülenmesini engellemeye çalışması dikkati çekti.

Yaklaşık 6 saat boyunca Kara Ada Kaçakçı Koyu, Akvaryum ve Orak Adası'nda denize giren Faad, akşam saatlerinde otele döndü. Faad'ın gece balığı ile ünlü Yalıkavak Beldesi'nde bir restoranda yemek yediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!