Susurluk yuva da yıktı

Güncelleme Tarihi:

Susurluk yuva da yıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 1997 00:00

Haberin Devamı

Dekoratör Mustafa Gazi Koçkaya, İzmirli manken eşi Hülya Arık'ın susurluk kazasında ölen Emniyet Müdürü Hüseyin Kocadağ'dan çocuk doğurduğunu iddia etti. Koçkaya, 2 yaşındaki kızları Ecem'in babasının Kocadağ olduğunu DNA testiyle de kanıtlayacağını söyledi.

İzmirli manken Hülya Arık'tan boşanmak için dava açan 4 yıllık eşi Mustafa Gazi Koçkaya, müthiş iddia ortaya attı. Evlilikleri süresince eşinin pekçok kişiyle ilişkiye girdiğini öne süren Koçkaya, 2 yaşındaki kızları Ecem'in babasının da Susurluk Kazası'nda ölen Emniyet Müdürü Hüseyin Kocadağ olduğunu ileri sürdü.

AJANLIK TEKLİFİ

Mustafa Gazi Koçkaya ile manken Hülya Arık, 16 Eylül 1994'te evlenmiş, 7 Şubat 1995'de Ecem adını verdikleri kızları olmuştu. Fransa'nın başkenti Paris'te yaşayan Koçkaya ile Hülya Arık'ın evliliği bu tarihten sonra tehlikeye girdi.

Eşini ve kızını götürebilmek için Fransızların casusluk teklif ettiğini iddia eden Koçkaya, avukatının yazıhanesinde yaptığı açıklamada, ‘‘Fransız hükümetinin narkotik işlerine bakan gizli servisi ‘Octrıs' adına bir süre çalıştım. Bu arada karımın Ankara'daki ataşelikte görevli Dominique Le Coutre'le birlikteliğini saptadım’ iddialarında bulundu.

KIZIM, KOCADAĞ’DAN

Koçkaya, müthiş iddialarını şöyle sürdürdü:

Ayrıca, ben Fransa'dayken birçok kişiyle birlikte olduğunu öğredim. Bu süre zarfında çocuğun da benden olmadığını belgelerle belirledim. Çocuğun babasının, ölen Emniyet Müdürü Hüseyin Kocadağ olduğu ortaya çıktı. Bunu DNA testi isteyerek kanıtlayacağımı söyleyince Hülya da itiraf etti. 4 ay önce anlaşmalı boşanma davası açtık. Ancak Hülya, boşanma anlaşmalarına uymayınca davadan vazgeçtim. Bu kez kendim dava açtım. Ayrıca maddi ve manevi tazminat davası ve babalık davası açacağım.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!