Survivor'da bu akşam kim elenecek? İşte Survivor 2016'da adı yazılan isimler

Güncelleme Tarihi:

Survivorda bu akşam kim elenecek İşte Survivor 2016da adı yazılan isimler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 14:05

Survivor yarışmasında dün akşam nefes kesen bir dokunulmazlık oyun yaşandı. Yarışmanın sonları oldukça çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Survivor'da dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybedince eleme potasına bir isim daha yazmak zorunda kaldılar. Peki Survivor'da bu akşam kim elenecek? İşte Survivor 2016'da dün akşam adı yazılan yarışmacılar ve eleme potası

Haberin Devamı

Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunun ardından ada konseyinde elenecek yarışmacıların isimleri belli oldu. Survivor 2016'da bu hafta eleme potasında Serkay, Gizem Kerimoğlu ve Damla'nın isimleri bulunuyor. Dün akşam yapılan SMS oylaması ile bu akşam Survivor'dan elenen isim belli olacak. Peki Survivor'da bu hafta neler yaşandı?

Survivor’da 16 Mayıs Pazartesi akşamı dokunulmazluk oyunu heyecanı yaşandı. Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde ise bu haftanın 2. dokunulmazlık oyununu yine ünlüler takımı kazandı ve bu hafta gönüllülerden bir ismin gitmesi kesinleşti. İşte Survivor'da yaşananlar...

Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Geçtiğimiz akşam oynanan oyunu kaybeden gönüllüler takımı bu akşam ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybederek 3 ismi eleme potasına koymak zorunda kaldı, İlk oylamada ünlüler takımı Gizem Kerimoğlu'nun ismini yazarak ada konseyinde eleme adaylığında ilk ismi belirlemişlerdi. Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Gizem Memiç'te Serkay'ın adını vererek gönüllüler takımında ikinci adayı belirlemiş oldu. Dün  akşam oynanan oyunun ardından gönüllüler Damla'nın adını yazarak 3. adayıda belirlediler. Şimdi gözler SMS oylarının sonuçlarında.. 

Haberin Devamı

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER’DE ELEMEYE KALAN 3 YARIŞMACI

Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde ise bu haftanın 2. dokunulmazlık oyununu yine ünlüler takımı kazandı ve bu hafta gönüllülerden bir ismin gitmesi kesinleşti. Yapılan ada konseyinde Damla’ya 3 oy, Efecan’a 2 oy ve İbrahim’e 1 oy çıktı. Böylece Gizem Kerimoğlu, Serkay ile birlikte Damla 3. eleme adayı oldu. Yapılan sms oylamasında bu üç isim arasında en faz oyu alan isim Survivor’a veda edecek. Survivor’dan giden isim Salı akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak.

Acun Ilıcalı Nagihan ile yaşadığı espirili diyalogları Instagram hesabına taşıdı.. İşte dokunulmazlık yarışmasında yaşanan o anlar.


Nagihan'dan Damla'ya sert müdahale

Nagihan bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyununa damga vuruyor. Survivor'un yeni bölüm tanıtımda Acun Ilıcalı ile kısa bir diyaloğu olan Nagihan, ben bu şartlarda yarışamam diyerek çıkışıyor. Ilıcalı'da bu tepkinin ardından 'bırakalım tekme tokat dal istersen diyerek' yarışmacısını uyarıyor. Peki bu akşam Survivor'da neler yaşanacak? İşte Survivor'da geçtiğimiz hafta yaşananlar ve geçen haftaya damga vuran olaylar

Haberin Devamı

Survivorda bu akşam kim elenecek İşte Survivor 2016da adı yazılan isimler

Survivor'da elemeye kimler kaldı? Survivor'da şoke eden olay...Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı hayranları tarafından merakla bekleniyor. Survivor'da elemeye kalan isimler dün akşam belli oldu. Nefes kesen dokunulmazlık oyununu gönüllüler kaybetti. Survivor'da elemeye kalan isimler Gizem Kerimoğlu ve Serkay oldu. İşte Survivor'da bu hafta yaşananlar...

Survivor’da 15 Mayıs Pazar akşamı dokunulmazluk oyunu heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununu bu hafta gönüllüler takımı kaybetti. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler, ada konseyinde adadan göndermek istedikleri ismi belirledi. Yapılan oylamanın ardında Gizem Kerimoğlu’nun ismi elemeye çıktı. Bireysel dokunulmazlık sembolünü ise Gizem Memiç kazandı. Elemeye kalan ikinci adayı Gizem Memiç belirledi ve ‘Gizem Kerimoğlu’nun gitmesi için karşısına güçlü birini çıkarmak istiyorum’ diyerek Serkay’ın adını söyledi. Böylece gönüllüler takımında bu hafta sms oylamasına kalan yarışmacılar Gizem Kerimoğlu ve Serkay oldu.

Haberin Devamı

Survivorda bu akşam kim elenecek İşte Survivor 2016da adı yazılan isimler


Atakan'dan olay hareket! Halkayı Efecan'ın boynuna attı...

İletişim oyununda Efecan'la karşılaşan Atakan, oyunun ardından elindeki halkayı rakibinin boynuna attı. Efecan bu duruma tepki gösterdi. Alp Kırşan, oyunun ardından Atakan'ı uyardı. Ezgi Avcı'nın gidişinin ünlüler takımında yarattığı etki yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Survivor 2016'da en yakın arkadaşını kaybeden Avatar Atakan'ın arkadaşlarına duyduğu güven bir kez daha yıkıldı. Yaşananların ardından durumu hazmedemediğini ve duruşunu değiştirmediğini herkesinde kendisi gibi olmasını istediğini söyleyen Avatar Atakan'ın Survivor'daki yeni strateji merak ediliyor.

Haberin Devamı

Survivor Nagihan Karadere ise Ezgi Avcı'nın gidişinden oldukça memnun. Kaybedilen oyunların Ezgi Avcı'nın başarısızlığından kaynaklandığı yönünde yorumlar yapan Nagihan Karadere, kazanmamak için sebep kalmadı diyerek mutluluğunu anlatıyor. Survivor Semih Öztürk ise eski takımı ile yine karşı karşıya geliyor.

Zorlu bir ödül oyunu için parkura çıkan ünlüler ve gönüllüler izleyenleri ekrana kilitleyecek. Semih Öztürk ile Serkay Tütüncü ise tekrar karşı karşıya geliyor. Ödül oyunu için birlikte mücadele eden ikiliden kazanan kim oldu, yeni bölümde yanıtını bulacak. Ödül oyununda ara verilen bir anda birbirine laf atan Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü arasında tartışma yaşanıyor. Birbirlerine sert cevaplar veren ikiliye Nagihan Karadere de katılıyor. Survivor yeni bölümde yaşanan tartışma da bu akşam ekranlara gelecek. Semih Öztürk'ün çileden çıkmasına neden olayın ne olduğunu da Survivor yeni bölümde izlenebilecek.

Haberin Devamı

Survivorda bu akşam kim elenecek İşte Survivor 2016da adı yazılan isimler

İbrahim'in dillere destan iştahı
Survivor'da gönüllüler takımının güçlü isimlerinden biri olan İbrahim, iştahı ile adadaki diğer yarışmacı arkadaşlarını geride bırakıyor. Survivor'da sadece oyunlarda rakipleri ile değil aynı zamanda ada şartları ile de mücadele eden yarışmacılar en büyük savaşlarını açlık konusunda veriyor. Ödül oyunları haricinde doyasıya yemek yeme şansı bulamayan yarışmacılar, ödüller dışında adadaki sınırlı erzakla ayakta durmaya çalışıyorlar. Kişi başına belli miktarda pirinç, un ve yağ verilen yarışmacılar, bazen yemek yapacak yağ, bazen pirinç bulamıyorlar. Bu nedenle ödül ve erzağın dışında da adada buldukları badelerle ve hindistan cevizleri ile ayakta durmaya çalışan yarışmacıların erzak kavgaları da çok oluyor. Bu tartışmalardan biri de gönüllüler takımında İbrahim Giydirir'e karşı yapıldı. Zaman zaman gönüllüler takımı yarışmacılarının eleştirdiği İbrahim Giydirir adanın en iştahlı ismi olarak göze çarpıyor. Ödül oyunlarında kazanılan yemeği de herkesten önce bitiren İbrahim, adada da genelde bade yada hindistan cevizi kırıyor. Kırdığı bade ve hindistan cevizlerini arkadaşları ile paylaşan İbrahim Giydirir'i bu konudada kendisi kırarken de yiyor diye eleştiriyor.

BAKMADAN GEÇME!