Survivor 2017'de kim elendi? İşte, Survivor'dan dün akşam elenen isim

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017de kim elendi İşte, Survivordan dün akşam elenen isim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 08:44

Survivor'da kim elendi? sorusuna yanıt 14 Şubat Salı akşamı geldi. Bu hafta her iki dokunulmazlık oyununu da kaybederek zorlu bir ada konseyi yaşayan Gönüllüler kendi aralarından beş ismi eleme potasına düşürmek zorunda kaldı. Survivor 2017'nin bu haftaki eleme adayları; Yiğit, Erdi, Elif, Gökhan ve Sadin olmuştu. Bu beş isimden biri sms oylaması sonucunda aday veda etti. İşte, Survivor 2017'den elenen son isim!

Haberin Devamı

Survivor 14 Şubat Salı günü ekrana gelen bölümünde kim elendi konusu, merak edilenler arasında yer aldı. Ödül oyununu kazanan ünlüler takımı, aileleriyle görüşme fırsatını yakalarken, oyunu kaybeden ve aynı aksam bir arkadaşlarını kaybetmek zorunda kalan gönüllüler takımı, Survivor 2017'de bir kez daha eleme daha yaşadı. Peki, Survivor 2017'nin dün akşam yayınlanan bölümünde kim elendi? İşte, 14 Şubat Salı günü yayınlanan bölüm hakkında detaylı bilgiler!

Survivor'da kim elendi sorusu dün gece yanıt buldu. Survivor yarışmasında dün akşam eleme stresi yaşandı. Gönüllüler takımı arka arkaya iki dokunulmazlık oyunu kaybedince potaya elenmesi için 5 aday sokmuştu. Peki Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor'da dün akşam heyecan dolu oyunların ardından eleme heyecanı yaşandı. Gönüllülerin eleme konseyinde 5 adayın yarıştığı eleme akşamında veda eden isim de belli oldu. Gönüllüler takımında SMS oylarında en düşük oyu alan yarışmacı Yiğit İzik oldu ve Yiğit adaya dün akşam veda etti..

Haberin Devamı

YİĞİT İZİK KİMDİR?

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı olan Yiğit İzik bu akşam yaşanan eleme heyecanında adaya veda eden isim oldu. Yiğit İzik konseye çıktıktan sonra yarışmanın birçok takipçisi tarafından oldukça merak edilmişti. Yiğit İzik bu akşam yaşanan elemeyle adaya veda etti ve takım arkadaşlarına adeta sitem etti. Güçlü fiziği ve yapısıyla ön plana çıkan Yiğit İzik'in yarışmada ki performansı da merak ediliyordu. Peki, Survivor 2017'de adaya veda eden Yiğit İzik kimdir? Yiğit İzik kaç yaşındadır? Nerelidir?

Survivor 2017de kim elendi İşte, Survivordan dün akşam elenen isim

Yiğit İzik, 21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu. Okul hayatına Karşıyaka'da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol oynadı. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Gönüllüler yarışmacısı, 2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik hayatına başladı. İki yıldır evli olan Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Yarışmaya katılmadan önce sosyal medyayı bir hayli aktif kullandığı görülen genç yarışmacı, Instagram hesabından ünlülerle yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine çekti. Issız adada zorlu bir mücadele veren Yiğit İzik’in Kemal, Doğulu, Pascal Nouma, Erdem Yener, Şinasi Yurtsever, Emrah Kaman ve Onur Büyüktopçu gibi isimlerle fotoğraf çektiren başarılı yarışmacının Survivor öncesi fotoğrafları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

SERHAT-ESER GERİLİMİ TIRMANIYOR

Ünlüler takımında sakatlığı dolayısıyla bir süredir hastanede olan Serhat Akın, adaya yeniden döndü. Takım arkadaşları tarafından sevinçle karşılanan Serhat Akın'ın, oyunlarda bir süre aktif rol alamayacağı öğrenildi. Dün akşam oynanadan ödül oyununda ise geçmişte yaşanan Serhat-Eser gerilimi yine nüksetti. 

Oyun esnasında ufak bir sakatlanma geçiren Sedat'a yönelik sözler sarfeden Eser, Serhat'ın gazabından kurtulamadı. Eser'in ünlülert takımına İngilizce küfür ettiğini iddia eden Serhat, yarışmacının üzerine yürümeye başladı. İkili arasındaki gerilim tırmanmaya başlayınca, takım arkadaşları araya girmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Survivor 2017de kim elendi İşte, Survivordan dün akşam elenen isim

ESER WEST YÜZÜĞÜNÜ KAYBEDİNCE TRAVMA YAŞADI

Ödül oyununda çetin bir mücadele veren Eser West, oyunun ardından yüzüğünü kaybettiğini fark edince gerilim arttı. Kısa bir aramanın ardından bulduğu yüzüğünün deforme olduğunu fark eden Eser, bu kez parkurda yer alan direği tekmelemeye başladı. Eser'in bu tavrı takım arkadaşları tarafından da eleştirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!