Survivor Eser West kimdir? Eser West kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Eser West kimdir Eser West kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2017 20:55

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Eser West, gönüllüler adasında olay olmaya devam ediyor. Survivor 2017'de başladığı günden itibaren izleyiciler tarafından oldukça merak konusu olan Eser West'in yarışmadaki performansı ve adadaki arkadaşlarıyla nasıl anlaşacağı merak konusu olmuştu. Bu akşam ekranlara gelecek olan iletişim oyunununda ise Eser West ve Serhat Akın'ın kavgası adadaki yarışmacıları oldukça korkuttu. Peki, survivor Eser West kimdir? Eser West kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor 2017 gerek ünlüler gerekse gönüllüler takımıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Farklı formatıyla dikkat çeken yarışmanın en popüler isimlerinden biri Eser West oldu. Gönüllüler takımında yer almasına rağmen tanıdık simalardan olan Eser West, daha ilk bölümden şaşırtıcı bir performansa imza attı. Daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur’un damat adayı olarak izleyici karşısına çıkan Eser West, ıssız adanın koşullarına kısa sürede uyum sağladı. Özellikle Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu İlhan Mansız ile yarıştığı sahneler ve ilk dokunulmazlık oyununda verdiği tepkiyle herkesi şok şaşırttı. Peki, Eser West kimdir, kaç yaşında, ne işle uğraşıyor? İşte hakkında merak edilenler!

Aksanından yabancı bir ülkede yaşadığı anlaşılan Eser West, 1990 yılında ABD’de doğdu. La Guardia Communitiy College Üniversitesi'nde eğitim hayatını tamamlayan Eser West, Türkiye’ye geldikten sonra asıl mesleği olan İngilizce öğretmenliğine ara verdi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur’a katıldı ve programın devam ettiği tarihlerde Hande Yener’in Mor isim şarkısının klibinde oynadı. Kısmetse Olur’da tanıştığı Cansel Çördük ile uzun soluklu bir ilişkisi olan Eser West'in klipteki bir sahnede Hande Yener'in kucağına oturması ise şaşkınlık yarattı. Programın finalinde halk oyuyla birinci seçilen Eser West – Cansel Çördük çifti ödül için evlenme şartını kabul etmeyerek büyük ödülü 2. çifte devretti.

BAKMADAN GEÇME!