Survivor 2016 Serkay Tütüncü kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016  Serkay Tütüncü kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 16:12

Survivor yarışmasının başarılı ismi Serkay Tütüncü azmiyle ilgi odağı oldu. 2016 Survivor yarışmasına damgasını vuran Serkay Tütüncü kimdir? Serkay Tütüncüyle ilgili merak edilen her şey sizlerle...

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı reyting rekortmeni yarışma Survivor'un başarılı ismi Serkan Tütüncü hakkında merak ettiklerinizi derledik. Serkan Tütüncü'nün yaşı, nereli olduğu, ne işle uğraştığı haberimizde yer alıyor. Bakalım azimli Serkan'ın mesleği neymiş?

Haberin Devamı


SERKAN TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire’de doğmuştur. 2007 – 2012 tarihleri arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor Kulübünde amatör olarak futbol oynadı. Ege Üniversitesinde okumuştur. Survivor 2016 yarışmasında Serkay Tütüncü gönüllüler takımında yarışmaktadır.

Serkay Tütüncü amatör bir futbolcu. Adadaki oyunlarda da bunun faydasını görünüyor. 178 boyunda ve 76 kilo ağırlığında olan Serkay Tütüncü, performansı ile adından bir hayli söz ettirdi.

7 Şubat 2016 tarihinde TV8 ekranlarında başlayan ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yapacağı “Survivor 2016” yarışması gönüllüler takımında Serkay Tütüncü ; Aylin Şallı, Damla Can, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç, Gülnihal Candan, İbrahim Giydirir, Semih Öztürk, Serkay Tütüncü, Zafer Mete ile birlikte yarıştı.

BAKMADAN GEÇME!