SÜRPRÄ°Z YAKINLAÅžMA

Güncelleme Tarihi:

SÃœRPRÄ°Z YAKINLAÅžMA
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 25, 2012 11:14

Geçen yaz Çeşme'de Çağatay Ulusoy'la şezlongta sarmaş dolaşa görüntülenen Berrak Tüzünataç'la yine Çeşme'de oyuncu Seda Bakan'la dudak dudağa yakalanan Can Bonomo, önceki akşam Beyoğlu'nda birlikte eğlendi. İkili, çevredekilere aldırmadan bol bol öpüşmesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

Yaşadıkları aşklar geçen yaza damga vuran Berrak Tüzünataç'la Can Bonomo arasında ateş bacayı sardı. Yaz başında Çağatay Ulusoy'la Çeşme'de bir şezlongta sarmaş dolaş görüntülenen Tüzünataç, önceki günü Love Me Back adlı şarkısıyla bu yıl ülkemizi Eurovision'da temsil eden Can Bonomo'yla geçirdi. İkili önce Karaköy'de birlikte görüldü.

BU GÖRÜNTÜLER ÇOK KONUŞULMUŞTU  

HT Magazin'de yer alan habere göre; gündüz Bej Cafe'de birlikte yemek yiyen Berrak Tüzünataç ile Can Bonomo akÅŸam ise BeyoÄŸlu Hayal Kahvesi'ne gitti. Birlikte eÄŸlenen Tüzünataç ile Bonomo, çevredekilerin bakışlarına aldırmadan bol bol öpüşmesi dikkat çekti. Mekanın dışında da samimi görüntüler sergileyen ikili daha sonra BeyoÄŸlu'ndan birlikte ayrıldı. Tıpkı Tüzünataç gibi Can Bonomo'nun de geçen yaz ÇeÅŸme'de oyuncu Seda Bakan'la dudak dudaÄŸa fotoÄŸrafları olay olmuÅŸtu.                Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!