Süreyya Karabulut: "Devlet namus sözü verdi"

Güncelleme Tarihi:

Süreyya Karabulut: Devlet namus sözü verdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2009 16:52

MÜNEVVER Karabulut cinayeti soruşturması sırasında gündeme gelen 700 bin Euroluk rüşvet iddiasıyla ilgili baba Sürreyya Karabulut ve anne Nagehan Karabulut avukatları Altan Altınyurt ile birlikte saat 14.30 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Emniyette yaklaşık 1,5 saat kalan Karabulut çifti çıkışta basın mensuplarına konuştu.

Karabulut ailesinin avukat Altan Altınyurt, bizden bugüne kadarki olan gelişmelerle ilgili bilgi istendiğini söyleyerek, “Biz bilgilerimizi aktardık. Hem cinayetin oluş şekliyle ilgili hem de rüşvet iddialarıyla ilgili şüphelinin yakalanamaması nedeniyle bilgilerimizi sordular, bizde paylaştık” dedi.

Baba Süreyya Karabulut ise “Devlet bana bu soruşturmayla ilgili namus sözü verdi. Sabırla bekliyorum. Dua ediyorum. Burada olmamızın sebebi devletimize elimizde olan bilgileri verdik. Hayyam Garipoğlu şerefli ve hassiyetli bir insansa yeğenini getirir Türk Adaleti'ne teslim eder” diye konuştu. Gazetecilerin katil şüphelisi Cem G.'nin durumu hakkında Hayyam Garipoğlu'nun bilgisi olmadığını söylediği hatırlatmaları üzerine Süreyya Karabulut, “Onlarda efendim onlarda” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!