Superman'ın babası Johnny Depp

Güncelleme Tarihi:

Supermanın babası Johnny Depp
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2004 11:40

Sinemaseverler yeni Superman filminde, bu ünlü kahramanın babasıyla tanışacak. "Darkhorizons" internet sitesinin haberine göre bu baba, dünyanın en çekici erkeği seçilen Johnny Depp'ten başkası değil.

Haberin Devamı

İnternetteki ''darkhorizons'' sitesinin haberine göre, daha önce ''Luthor'' rolü için seçilen Depp, daha önce efsane aktör Marlon Brando'nun canlandırdığı Superman'in babası ''Jor-El'' rolünü tercih etti. Bu rol için düşünülen Anthony Hopkins ile anlaşmaya varılamadığıbelirtildi.  

Johnny Depp'in, eşi Vanessa Paradis ile birlikte rol alacağı ''TheGypsy's Curse'' filminin ardından bu yapımda kamera karşısına geçecek.Ünlü aktörün ''The Libertine'' filminin çekimleri ise sürüyor.  

Clark Kent-Superman ile Lois Lane'in aşkı üzerine odaklanan ana hikayeye rağmen beşinci maceranın ''hikaye az, aksiyon bol'' tarzda kurgulandığı belirtilirken, filmin yaz aylarının sonunda çekimlerine başlanması planlanıyor. Filmin 2006'da izleyici karşısına çıkması düşünülüyor.  

Depp'in ''Jor-El'' rolünü üstlenmesiyle bir ana karakteri daha bulan yapımcıların en büyük derdi ise Superman'in yokluğu. Ashton Kutcher, Brendan Fraser gibi adayların ismi geçerken, genç oyuncu JakeGyllenhaal da bu ünlülerin en büyük rakibi.  

Lois Lane adayları arasında ise ünlü şarkıcı Beyonce Knowles ile  Keira Knightley var. Filmin yönetmenliğini ''Charlie'nin Melekleri''nin rejisörü McG üstlenecek.  
         
VE SUPERMAN...
  
     
    Aynı adlı çizgi romandan beyazperdeye uyarlanan ''Superman'' filminin ilki 1978 yılında çevrildi. Bu yapımı sırasıyla 1980, 1983 ve1987'de çevrilen filmler izledi. 51 yaşındaki aktör Christopher Reeve,attan düşerek tekerlekli sandalyeye mahkum olduÄŸu güne kadar ''Superman'' rolünü büyük bir baÅŸarıyla canlandırdı ve ünlü karakterleadeta özdeÅŸleÅŸti.Â
  ÂFilm, Kripton'dan gelen süper kahramanın Dünya'da ''Clark Kent'' isminde sıradan bir gazeteci kimliÄŸine bürünmesini ve ihtiyaç duyulduÄŸunda bir telefon kulübesinde kılık deÄŸiÅŸtirerek gökyüzünde uçup süper güçlerini kullanarak insanların yardımına koÅŸmasını konu alıyor.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!