Süper Loto 1 kişinin yüzünü güldürdü... 2 Kasım MPİ Süper Loto sonuçları

Güncelleme Tarihi:

Süper Loto 1 kişinin yüzünü güldürdü... 2 Kasım MPİ Süper Loto sonuçları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2017 09:38

Süper Loto çekilişi her hafta olduğu gibi dün akşam şans oyunu tutkunlarına büyük bir heyecan yaşattı. Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Süper Loto sonuçları neticesinde 6 sayıyı da doğru tahmin eden bir kişi büyük ikramiyeyi almaya hak kazandı. Peki Süper Loto'da büyük ikramiye hangi sayılara çıkt? İşte 2 Kasım Süper Loto sonuçları!

Haberin Devamı

Kasım ayının ilk Süper Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından dün akşam açıklandı. Noter huzurunda gerçekleştirilen 524. hafta Süper Loto çekilişinin sonuçları önce canlı yayınla ardından MPİ resmi sayfası üzerinden açıklandı. Altı sayıyı doğru tahmin eden bir kişi bir milyon 647 bin 77 lira 85 kuruş olan büyük ikramiyeyi kazandı. Peki, 2 Kasım tarihli Süper Loto sonuçlarına göre büyük ikramiye hangi sayılara çıktı?

Her perşembe akşamı milyonlarca vatandaşa umut kapısı açan Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan şanslı kişi bulundu. Muğla'nın Bodrum ilçesinden 1 kişi Süper Loto'da büyük ikramiyeyi kazanan kişi oldu. İşte, 2 Kasım Süper Loto sonuçları sorgulama sayfası.

04 15 26 34 35 36

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Haberin Devamı

Süper Loto çekilişi, 21:15'te başlamaktadır. Milli Piyango çekiliş heyeti ve noter huzurunda yapılan çekilişte kazanan numaraların belirlenmesi ve vatandaşlara duyurulması ise en geç 21:45'tir. Vatandaşlar en geç 21:45'te Süper Loto sonuçlarını görüntüleyebilir.

SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GEÇEN HAFTA SONUÇLARI

Süper Loto'nun geçtiğimiz haftaki çekilişinde 6 bilen 2 kişi 6 milyon 360 bin 842 lira 50'şer kuruş ikramiye kazandı. Aynı zamanda çekilişte 5 bilen 12 kişi 6 bin 889 lira 80'er kuruş, 4 bilen 6 bin 73 kişi 148 lira 45'er kuruş ve 3 bilen 115 bin 102 kişi de 13 lira 55'er kuruş ikramiye kazandı.

Süper Loto sonuçlarına göre büyük ikramiyeyi kazanan talihlilerin kuponunu Aydın-Didim ve İstanbul-Kadıköy'den satın aldığı kaydedildi.

SÜPER LOTO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Süper Loto sonuçları ilk ve resmi olarak yalnızca Milli Piyango İdaresi'nin internet sitesi üzerinden duyurulmaktadır. Çekiliş sonuçlarını öğrenmek isteyen vatandaşların 21:45'ten itibaren www.millipiyango.gov.tr ve www.mpi.gov.tr adreslerine girmeleri yeterlidir.

BAKMADAN GEÇME!