Sunset’e gittim ama Reina denk gelmedi

Güncelleme Tarihi:

Sunset’e gittim ama Reina denk gelmedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2007 00:00

AKP Gaziantep milletvekili Mehmet Şimşek, bugüne kadar Sunset gibi yerlere yemek yemek için gittiğini ancak Reina’ya gitmediğini söyledi.

Habertürk’e konuk olan Şimşek, Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan’ın davetinin hatırlatılması üzerine, bugüne kadar Reina’ya hiç gitmediğini belirterek, "Uluslararası yatırımcılarla birlikte İstanbul’da Sunset gibi yerlerde yemek yedik. Reina hiç denk gelmedi" dedi.

TEKSTİLDE MARKALAŞALIM:

Bu arada Şimşek dün TBMM’de kaydını yaptırdıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tekstil sektörü ile ilgili değerlendirmeler yapan Şimşek, şöyle konuştu: "İstihdamın yoğun olduğu ve çok ciddi sermaye birikimine sahip olduğumuz tekstil sektörü bizim için çok kritik. Bu sektöre her türlü desteği vereceğiz ve küresel ölçekte rekabet gücüne kavuşturacağız. Markalaşmaya önem verilecek. Siz cımbızla bir şeyleri alıp ondan önceki ve sonraki kısımlarını ihmal ettiğiniz için böyle birtakım yorumlar çıkıyor ortaya. Bizim sanayimiz düşük kar marjlı, düşük katma değerli sektörlerin epey yoğun olduğu bir yapıya sahiptir. Bunun farkındayız. Bu iş sloganlarla çözülmüyor. Ülkemizin önünü açmamız lazım. İstihdam üzerindeki yükleri ve enerji maliyetlerini aşağı çekmemiz lazım. Ülkemizi küresel ölçekte rekabet gücüne sahip bir ülke konumuna getirmemiz lazım."

MAKAM MEVKİ ÖNEMSİZ:

Türkiye’nin önünün açık olduğunu kaydeden Şimşek, "Ekonomiden sorumlu devlet bakanlığı için adınız geçiyor" sözlerine bu konuda yorum yapmayacağını söyledi. Şimşek, "Makam ve mevkinin önemli değil. Ülkeye hizmet için Meclis’te bulunuyorum. Ben Türkiye sevdalısıyım" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!