Sünnet ettiğim çocuk homoseksüel olmaz

Güncelleme Tarihi:

Sünnet ettiğim çocuk homoseksüel olmaz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ünlüleri de o sünnet etti

Kemal Özkan'ın sünnet ettiği binlerce kişi arasında günümüzün ünlü isimleri de bulunuyor. Kenan Doğulu, Emrah, Alişan, Hakan Ural, Fatih Mühürdar, Ali Sunal, Mustafa Sandal ve Ozan Orhon bu ünlü isimlerden sadece bazıları.

KENDİ adına açtığı sünnet sarayında 1964'ten bu yana sünnetçilik yapan Özkan, ‘‘Benim sünnet yaptığım kişi kadın, hadım, kısır ve homoseksüelliği olmaz. Benim sünnet yapıp da homoseksüel olduğunu iddia eden insanı getirin, servetimi bağışlayacağım’’ sözleriyle tepkisini dile getirdi. Özkan sünnetlerini vipolar adlı 3 voltluk bir aletle gerçekleştirdiğini söyledi. Bu uygulamayı 24 yıldır yaptığın ve daha iyi netice verdiğini belirten Özkan, hiçbir risk taşımadığını da savundu. Özkan, bu konuda çıkartılan dedikodulara cevap olarak da ‘‘Bu uygulamayı 24 yıldır yapıyorum. Hiçbir riski de yoktur. Riskini ispatlayana servetimi veririm’’ dedi. Sünnetçilikte yeni arayışlar içinde olduğunu anlatan Özkan, ‘‘Doktorlara karşı saygım vardır. Ancak bazıları ellerindeki diplomayı yanlış kullanıyor.

Tıp öğretimi görmüş birçok kişinin sünnet hataları yaptığını da görüyor ve duyuyoruz’’ dedi. Anadolu'nun çeşitli şehirlerinden sünnet

yaptırmak için birçok ailenin kendisine geldiğini anlatan Özkan, ‘‘Üçüncü kuşağı sünnet etmeye başladım’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!