Suluboya akınca darp göründü

Güncelleme Tarihi:

Suluboya akınca darp göründü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2010 00:00

Kreşten çiçek makyajıyla eve gelen 4 yaşındaki B.’nin yüzünü yıkayan annesi, kızının alt ve üst dudağında patlak, burnunda kızarıklık fark etti.

Haberin Devamı

Kreş yetkilileri açıklama yapmazken, Sosyal Hizmetler soruşturma başlattı.

MALATYA’da özel bir kreşe giden 4 yaşındaki kız çocuğunun dövüldüğü ve yüzündeki kızarıklığın kapatılması için de suluboya ile çiçek resmi çizildiği öne sürüldü. Kızları B.N.N.’nin olayın olduğu gün eve 1 saat geç geldiğini belirten baba Ahmet N., eve geldiğinde yüzünde çiçek resmi olduğunu, annesinin yüzünü yıkadığında kızarıkla karşılaştığını söyledi. Eşinin durumu kendisine haber vermesiyle hemen eve geldiğini anlatan Ahmet N., kreş yönetimini aradığını ve aldığı cevap karşısında şoke olduğunu söyledi.

Yönetiminin kendisine, “Şansınızı zorlamayın, biz de böyle nasıl isterseniz” diyerek telefonu kapattığını iddia eden Ahmet N., doktora götürdükleri kızlarına ‘darp raporu’ verildiğini anlattı. Olayın peşini bırakmayacaklarını belirten Ahmet N. şunları söyledi: “Kızımız 4 yaşında. Dayak yemesinin gerekçesi ne olabilir ki? Kreş yönetimi hiçbir açıklama yapmıyor. Bu durum çocuğun düşmüş olma ihtimalini zayıflatıyor. Kızımızın psikolojisi iyi değil. Başka çocukların zarar görmesin.” Kreş yetkilileri konuyla ilgili açıklama yapmadı. Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan soruşturma başlattıklarını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!