Süleyman Hurma'ya para cezası

Güncelleme Tarihi:

Süleyman Hurmaya para cezası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2010 15:19

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, internet sitesinde 3 gazeteci hakkında yayınladığı bir yazı nedeniyle adli para cezası aldı.

Haberin Devamı

Süleyman Hurma 27.04.2009 tarihinde Kayserispor resmi internet sitesinde “Duyuru” başlığıyla yayınlanan yazısında, gazeteci Salih Balcı, Oktay Ensari ve Yüksel Yıkılmaz'ı suçlayıcı ve aşağılayıcı ifadelere yer verdi.

Yazının internette yayınlamasından sonra gazeteci Salih Balcı, Oktay Ensari ve Yüksel Yıkılmaz, avukatları Uğur Altun aracılığıyla 4. Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakaret davası açtı. Kayseri 4. Sulh Ceza mahkemesinde bugün yapılan duruşmada, gazetecilere yazılı hakarette bulunan Süleyman Hurma için “112 gün karşılığı adli para cezasına, bunda indirim yapılarak 93 tam gün karşılığı olan 1.869 TL para cezasına çarptırılmasına” karar verildi.

Mahkeme, Sülayman Hurma'nın ayrıca 500'er TL olmak üzere 1.500 TL vekalet ücretinin kendisinden alınmasına, temyiz yolu (Yargıtay) kapalı olmak üzere karar verdi.

Haberin Devamı

Gazeteci Salih Balcı, Oktay Ensari ve Yüksel Yıkılmaz'ın Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma hakkında ayrıca maddi ve manevi tazminat davası açacağı da öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!