Sulama tankerine çarpan genç kadın hayatını yitirdi

Güncelleme Tarihi:

Sulama tankerine çarpan genç kadın hayatını yitirdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2007 00:00

Bursa’da otomotiv yan sanayiinde dünya markası olan Coşkunöz Holding’in Yönetim Kurulu Başkanvekili Hüseyin Coşkunöz’ün İngiliz olan ilk eşi Cheryl Humberstone’den dünyaya gelen kızı 29 yaşındaki Suzan Coşkunöz, alkol ve aşırı hızın bedelini yaşamıyla ödedi. Hayvansever olarak tanınan Coşkunöz, evinde 13 kedi, üç köpek besliyordu. Coşkunöz, bir süre önce yolda bulduğu felçli köpeği tedavi ettirmiş ve İngiltere’den yürüme aparatı getirtmişti.

BURSA’da arkadaşlarıyla yemek yiyip alkol aldıktan sonra, kendisini cep telefonu ile arayan erkek arkadaşına, "Ben sarhoşum, iyi değilim, gel beni al" diyen, ancak daha sonra fikir değiştirerek kendisine ait otomobille yola çıkan 29 yaşındaki Suzan Coşkunöz, trafik kazasında can verdi. Aşırı hız nedeniyle sulama yapan belediyeye ait tankere arkadan çarpan genç kadın, kendisini Ferrari marka araçla takip eden doktor arkadaşının yaptığı müdahaleye rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Aracında bira şişesi de bulunan Suzan Coşkunöz, hayvanseverliğiyle ve yazdığı yemek kitabıyla tanınıyordu.

Coşkunöz Holding’in Yönetim Kurulu Başkanvekili Hüseyin Coşkunöz’ün İngiliz olan ilk eşi Cheryl Humberstone’den dünyaya gelen kızı Suzan Coşkunöz, dün akşam Arap Şükrü Sokağı’nda arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi ve içki içti. Saat 01.00 sıralarında kendisini cep telefonu ile arayan yakın arkadaşı Dr. Mustafa Erdem’e, "Çok kötüyüm, kendimi iyi hissetmiyorum, gelip beni alır mısın?" dedi. Dr. Erdem, Ferrari marka aracıyla Suzan Coşkunöz’ün yanına geldi. Ancak Suzan Coşkungöz fikir değiştirerek, arkadaşının tüm uyarılarına rağmen Bademli’deki evine kendisine ait 16 BTU 99 plakalı Honda marka otomobiliyle gitmek istedi.

Suzan Coşkunöz aracına binerek hareket edince, Dr. Erdem de Ferrari otomobiliyle kendisini takip etti. Mudanya Yolu’nda Esentepe Kavşağı’na aşırı hızla giren Suzan Coşkunöz, yolun sol tarafında sulama yapan ve Köksal Kaya tarafından kullanılan 16 BBK 55 plakalı su tankerine arkadan çarptı.

Otomobilin hurdaya döndüğü kazada ağır yaralanan Suzan Coşkunöz’e ilk müdahaleyi kendisini takip eden arkadaşı Dr. Mustafa Erdem yaptı ama genç kadını kurtaramadı. Araç, içerisindeki ceset ile çekiciye konulup Emek Polis Merkezi’nin önüne getirildi. Daha sonra araçtan çıkartılan ceset, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!