Sudenaz'ın mucize kurtuluşu

Güncelleme Tarihi:

Sudenazın mucize kurtuluşu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2007 15:34

Alkollü sürücü kaldırımda yürüyen Öztan Üstün ile 7 aylık Sudenaz'ın içinde bulunduğu bebek arabasına çarparak minik bebeği duvar ile arac arasına sıkıştırdı.

Haberin Devamı

 Minik Sudenaz, bebek arabasının emniyet kemeri sayesinde fırlamaktan, annesinin uyuması için yanına koyduğu yastık sayesinde ezilmekten kurtuldu. Gözleri önünde bebeği yaralanan anne 24 yaşındaki Seher İldeniz şok geçirdi.

Kaza, Karaman Merkez İsmet Paşa Caddesi'nde bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Alkol aldıktan sonra arkadaşından emanet aldığı 51 EE 968 plakalı otomobille kent merkezinde giden Mithat Düzen, direksiyon kontrolünü yitirince kaldırıma çıkarak caddenin kenarında bulunan büfeye, ardından da eczaneye çarptı. Kontrolden çıkan otomobil durmak üzereyken kaldırımda yürüyen Öztan Üstün ile bebek arabasındaki minik Sudenaz İldeniz'e çarptı. Minik Sudenaz’ın içinde bulunduğu bebek arabası, çarpmanın etkisi ile duvar ile otomobil arasına sıkıştı.

Haberin Devamı

Sudenaz İldeniz, bebek arabasındaki bağlı emniyet kemeri sayesinde fırlamaktan, annesinin bebek arabasına koyduğu yastık sayesinde ise ezilmekten kurtuldu. Minik bebek kazayı başına aldığı sıyrıklarla atlattı. Özden Üstün ise ayağından yaralandı. Çağrılan 112 Hızır Acil Servisi ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. Sürücü Mithat Düzen’in yapılan alkol muayenesinde 111 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Anne Seher İldeniz, kazaşı yöyle anlattı:
“Kaldırımda kızımla birlikte eşimi bekliyordum. Bu sırada arkamı döndüğümde önüme bir adam düştü. Ne olduğunu anlayamadan bu kez kızım bebek arabasının içinde otomobil ile duvar arasında sıkıştı. O anda çığlık attım. Kızımın emniyet kemeri takılı olmasa, arabasından fırlayarak ölebilirdi. Ama bebek arabasının içinde aldığı darbelerle başında morluklar oluştu. Çok korktum. Güpegündüz kaldırımda beklerken bir alkollü sürücünün kurbanı oluyorduk. Sürücüden şikayetçiyiz.”

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, sürücü Mithat Düzen, polis gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!