Su kaybından hastanelik oldu

Güncelleme Tarihi:

Su kaybından hastanelik oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2012 00:00

KKTC’nin Birinci Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş önceki gece Girne’deki evinden Lefkoşa’daki Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Rauf Denktaş’ın oğlu Serdar Denktaş babasının su kaybından dolayı halsizlik çektiğini ve kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Havaların soğuması ve yedikleriyle bağlantılı olarak bir süredir ishal rahatsızlığı geçiren Rauf Denktaş’a ilk müdahale Girne’deki evinde yapıldı. Denktaş’a hafta sonu evinde doktor kontrolünde serum bağlandı. Ancak Denktaş’ın rahatsızlığı ve su kaybı kontrol altına alınamadı. Halsizliği artan Denktaş önceki gece yarısı ailenin isteği ve doktorların tavsiyesi üzerine hastaneye kaldırıldı.
Lefkoşa’daki Yakın Doğu Üniversitesi doktorları, Denktaş’ı check-up’tan geçirdi. Testlerde enfeksiyona rastlanmadı. Hastane, Denktaş’ın hayati tehlikesinin bulunmadığını ve gerekli kontrollerin yapılmasının ardından talep etmesi halinde evine gönderileceğini açıkladı. Geçen yıl Mayıs ayında geçirdiği beyin kanamasının ardından sol tarafı felçli kalan Rauf Denktaş, 29 Ekim’de hastaneden taburcu edildikten sonra ilk kez 15 Aralık’ta evinden dışarı çıkmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!